Alexandra: tantramassage regio Leusden (Amersfoort)

alexandra-2   

Voor een Tantramassage in de regio Leusden (Amersfoort)
Alexandra, een half Indonesische dame met passie voor aanraken.
 

“Wanneer je op mijn matras ligt dan hou ik van je en dat laat ik je graag voelen”Over de Tantra sessies:

Body of Bliss.
Voel mijn handen en aanwezigheid. Ontspan. Geef je over aan de open, stille, heldere ruimte van je ware Zelf, voorbij de conditioneringen van je mind. Je zintuigen weerstandsloos open, zonder ergens naartoe te werken. Dan kun je overgaan naar een ander niveau van seksualiteit: de subtiele seks van je ‘Body of Bliss’. Op dat niveau hoeft er geen penetratie of genitale stimulatie op fysiek niveau plaats te vinden om een heerlijk vorm van gelukzaligheid te ervaren. Je wordt extatisch in je hele lichaam en ervaart een liefde die in steeds grotere golven opwelt vanuit het Onbenoembare in jezelf.

Kashmiri.
Deze behandeling van het gehele lichaam is een uiterst vloeiende, intuïtieve, diep energetische en helende aanraking van het lichaam. Deze aanraking brengt je naar een staat van voelen. Weg uit je hoofd en naar puur aandachtig aanwezig zijn in je lichaam. Het loslaten van het ‘doen’, het ervaren van ‘zijn’, weer in totale verbinding met jezelf. De Kashmir massage valt op door haar zachtheid en warmte en kan je tegelijkertijd zeer diep raken.

Tibetaanse massage.
Door middel van een stevige rugmassage wordt de mannelijke
energie bovenin de rug opgewekt en in de onderrug de vrouwelijke energie. Deze twee energieën worden samengebracht waarna deze levensenergie  (Prana) door heel je lichaam gaat stromen. Hard werken voor mij maar met resultaat! Daarna draai je om en wordt aan de buikzijde de energie verder verspreid door het hele lichaam.

Alle sessies zijn (na voorbespreking) als het passend is voor ons beide inclusief yoni, lingam en prostaat massage. Mannen en vrouwen zijn welkom.
Er is gelegenheid om te douchen.

Over Alexandra

alexandra-1

Aloha! Ik zie mezelf als Tantric-Spirit in leven en werken. Vanuit Liefde met al wat er is in het moment. Vaak mooi en harmonisch maar soms ook moeiljk en ingewikkeld. Als aanraker meer dan 15 jaar ervaring.
Humor helpt om te relativeren en beide beentjes op de grond te houden.

Kosten
•  Per sessie van ongeveer 2 uur duurt betaal je € 160,00
•  Wassing bij aanvang kost € 10,00 meer

Afspraken kunnen ALLEEN overdag niet in de avonduren.

 

Wil je een afspraak maken of meer info van Alexandra persoonlijk?
Voor het 1e contact werken wij uitsluitend via het contactformulier.

Via dit contactformulier kun je vragen stellen, voorkeuren doorgeven, afspraken maken enz. KLIK HIER voor het contactformulier. Vermeld wel even de naam van de masseur/masseuse.

Wij garanderen je dat er absoluut discreet wordt omgegaan met dit formulier en je emailadres en eventuele telefoonnummer voor geen enkele andere zaken gebruikt zal worden dan enkel om je te informeren, te antwoorden op je vragen of afspraken te bevestigen