Amira: tantramassage regio Apeldoorn – Zwolle

  

Amira, voor een Tantramassage in de regio Apeldoorn / Zwolle

“Met de liefdevolle aanraking wil ik je laten beleven wat er daadwerkelijk is…”


Of je man of vrouw bent, je bent welkom met wie je werkelijk bent. Een tantrasessie is voor iedereen die nieuwsgierig is naar een nieuwe belevenis en zelf wilt ervaren hoe tantra haar of zijn leven kan verrijken. Je persoonlijke groei, een nieuwe kijk op liefde.. Ik nodig je uit om op ontdekkingsreis te gaan in jezelf, naar jouw plekje. Ervaar gevoelens die je nog niet eerder hebt gehad, onderzoek je verlangens, laat je inspireren om volledig aanwezig te zijn in contact met jezelf en met anderen.
Elke massage is uniek, authentiek, liefdevol, het prikkelt jouw zintuigen, geeft een ervaring die je nog lang zal bijblijven. 

Over de Tantra sessies:

Kashmirische (tandava) massage 
Kashmirische (tandava) massage  is een energetische massage met vloeiende, dansende strelingen van subtiel tot stevig. Dat brengt je uit je hoofd naar je hart. Koesterend en helend voor lichaam en geest. Je voelt je tijdens deze massage helemaal gezien, geliefd en erkend. Zelf blijf je passief, je hoeft niets te doen, alleen genieten van de ervaring.
De Tandava massage duurt 2 uur. 

Tao Tantramassage
Tao Tantramassage is een liefdevolle en hartsverbindende massage waarbij het opwekken en circuleren van energie centraal staat.
Een ontmoeting met jezelf zonder schaamte, angst maar overgave aan ontspanning en energie.
In deze massage gebruik ik ademhalingstechnieken, strekkingen, redelijk stevige massage met een combinatie met zachte strelingen om (seksuele) levensenergie te laten circuleren.
De Taoïstische massage duurt 2 uur.

Tibetaanse Tantramassage
Tibetaanse Tantramassage is een combinatie van een stevige rugmassage en zacht, strelend massage aan de voorkant van het lichaam. Tijdens de rugmassage  wordt de Prana (levensenergie) opgewekt. De mannelijke en vrouwelijke energieën komen samen en worden zacht en aandachtig, soms speels verspreid. Elk deel van je lichaam wordt geprikkeld, uitgedaagd en in liefde gedragen. Ook de yoni of de lingam wordt liefdevol en respectvol gemasseerd, wat vaak voelt als een onbekende ervaring.
De Tibetaanse tantramassage duurt 2 uur.

Vierhanden massage

Bij de aanraking met de vier handen gebeurt iets speciaals.. de geest ontspant zich sneller en dieper, een spel van overgave waarbij geen plek op je lichaam wordt overgeslagen.
Vierhanden massage is te boeken voor 1,5 uur.

Tarieven tantra sessies:
De tantra massage duurt minimum 2 uur en kost €160.
De massage kan uitgebreid worden tot maximaal 4 uur (€80 per uur).

Vierhanden massage
90 minuten – 250 euro

Wil je leren masseren dan ben je ook welkom: vrouw, man of stel. Hiervoor gelden aparte tarieven.

 

Wil je een afspraak maken of meer info van Amira persoonlijk?
Voor het 1e contact werken wij uitsluitend via het contactformulier.

Via dit contactformulier kun je vragen stellen, voorkeuren doorgeven, afspraken maken enz. KLIK HIER voor het contactformulier. Vermeld wel even de naam van de masseur/masseuse.

Wij garanderen je dat er absoluut discreet wordt omgegaan met dit formulier en je emailadres en eventuele telefoonnummer voor geen enkele andere zaken gebruikt zal worden dan enkel om je te informeren, te antwoorden op je vragen of afspraken te bevestigen.