Anton: tantramassage regio Hilversum – Soest – Amersfoort

Anton voor een Tantramassage in de regio Hilversum – Soest – Amersfoort

Mijn naam is Anton een creatieve, ondernemende man (1958) Ik ben gediplomeerd Wellnessmasseur en heb naast Tantramassage een aantal cursussen gevolgd o.a. Lomi Lomi, Bamboemassage, Balinese massage.

Speciale massages die ik geef zijn: Massage bij kanker en Massage & eenzaamheid. Ik heb een coachopleiding gevolgd.

“Ik zal je intens uitnodigen om ruimte te geven aan je verlangens…”

Een tantramassage ziet er op hoofdlijnen zo uit:
Vooraf stel een kort een paar vragen over mogelijke ervaring met massage, dingen die medisch gezien belangrijk zijn om te benoemen, je verwachtingen en de grenzen waarbij we ons beide prettig vinden.

Hygiëne, discretie en respect zijn voor mij vanzelfsprekend en dat verwacht ik ook van jou.

Bij tantramassage wek ik Levensenergie op vanuit de bekkenbodem en verspreid deze over het lichaam. Het is totale lichaamsmassage waarbij letterlijk elk deel van het van het lichaam gemasseerd wordt. Ik werk daarbij subtiel, intuïtief en gebruik als basis massagetechnieken uit de ontspannings- en Lomi Lomi massages. Mijn ervaring is dat deze combinatie, het werken met mijn handen en onderarmen, heerlijk ontspannend werkt. Tantramassages worden in principe zonder kleding ontvangen en gegeven. Omdat Tantramassage geen doel heeft, kan van elke aanraking intens genoten worden.

Ik hoop dat je tantramassage plaatst in het kader van Tantra als levenswijze.

Het NU staat centraal en kernwoorden hierbij zijn onder meer: bewustzijn, acceptatie, respect, verbinding en vertrouwen. Deze levenswijze is vrij van religie, status, politiek, afkomst, geaardheid e.d.

Vrijheid wordt beleefd, vanuit een houding van gelijkwaardigheid tot de ander.

Inmiddels geef ik al een aantal jaren met veel plezier Tantramassages aan vrouwen en mannen. Het zijn altijd weer sessies die elk hun eigen dynamiek hebben.

Het is keer op keer een voorrecht om mensen zo intens te zien genieten als hun lichaam met aandacht wordt aangeraakt.

Ik masseer op alle werkdagen (zowel overdag als in de avonduren) en ook heel regelmatig in het weekend en op feestdagen. Dat geeft veel mogelijkheden voor het maken van een afspraak. Bij voorkeur werk ik op de massagetafel. Er is gelegenheid om te douchen.

Het is ook mogelijk om op locatie te komen masseren. Hierbij zullen reistijd en reiskosten in rekening worden gebracht.

Mijn tarieven zijn:
90 minuten = 80,00
120 minuten = 100,00.
Duo-massages zijn ook mogelijk.

Het is duidelijk: ik ben erg enthousiast over Tantramassage. Het is dan ook voor mij verleidelijk om er hier nog heel veel meer mooie woorden te delen.
Maar in de kern gaat het om jouw beleven, ervaren en genieten.
Daar zet ik me met passie voor in…

 

 

Wil je een afspraak maken of meer info van Anton persoonlijk?
Voor het 1e contact werken wij uitsluitend via het contactformulier.

Via dit contactformulier kun je vragen stellen, voorkeuren doorgeven, afspraken maken enz. KLIK HIER voor het contactformulier. Vermeld wel even de naam van de masseur/masseuse.

Wij garanderen je dat er absoluut discreet wordt omgegaan met dit formulier en je emailadres en eventuele telefoonnummer voor geen enkele andere zaken gebruikt zal worden dan enkel om je te informeren, te antwoorden op je vragen of afspraken te bevestigen.