ESTHER: tantramassage regio Arnhem

Voor een Tantramassage in de regio Arnhem.


Ik ben Esther en ik geef sinds 2012 professioneel Tantramassage. Zelf ben ik lang op zoek geweest naar liefdevol contact, liefdevol aangeraakt worden en liefdevol kunnen aanraken, zonder dat er daarmee verwachtingen ontstaan.

Met behulp van verschillende spirituele trainingen, waaronder tantra, heb ik dit ervaren. En dat niet alleen, ik heb ook geleerd om met energie te werken en dit in te zetten om anderen te helpen.

Het mooie van de Tantramassage, zoals ik die geef, is dat ik daarin het liefdevolle aanraken kan combineren met het energetisch werk. Hiermee wil ik jou geven wat ik zelf als heel waardevol, helend en verdiepend heb ervaren.

Wat ik voor je kan betekenen

Ben je op zoek naar Tantramassage of individuele Tantra-sessies, maar net even anders dan het gebruikelijke? Dan ben je bij mij aan het goede adres.

Een Hartstrelingmassage is een complete Tantrische sessie met een weldadige Tantramassage als belangrijkste onderdeel. Je kunt hier kiezen uit 3 opties: Aandacht, Overgave of Eenheid.

Ben je nieuw bij mij, dan kun je de Hartstrelingmassage kennismakingssessie gratis* ervaren.

*Zie verderop voor de actievoorwaarden.

“De massage bij Esther heb ik niet alleen als een massage ervaren, maar meer als een totaalbelevenis.”

 

Wat is Hartstrelingmassage?

In een Hartstrelingmassage mag je helemaal ontspannen, terwijl ik met mijn liefdevolle aanraking je energie laat stromen.

De ontspanning begint al met de warme ontvangst onder het genot van een kopje thee, waarbij we de sessie en je wensen en grenzen bespreken.

Via meditatie, oefening en aanraking begeleid ik je naar de massage toe. Zo kom je al voor de massage in meer overgave en ontspanning, waardoor je de massage intenser kunt ervaren. Dit zorgt ervoor dat je energie sterker kan stromen.

Een Hartstrelingmassage heeft hierdoor een grotere helende werking en werkt ook langer door dan een gewone Tantramassage. Zelfs weken of maanden lang.

Effecten van een Hartstrelingmassage

Wat je kunt ervaren na een Hartstrelingmassage:

  • Stromende energie
  • Meer zelfverzekerdheid
  • Heling*
  • Oplossen van blokkades
  • Diepe ontspanning
  • Meer levensgeluk
  • Overgave

* Onze massages activeren het zelfherstellend vermogen van je lichaam en geest, waardoor de massages vaak helend werken. Ik werk niet therapeutisch, dus ik ben niet gericht op het oplossen van specifieke klachten.

Hartstrelingmassage Kennismakingssessie

In deze sessie van ca. 1,5 uur zit alles wat in elke Hartstrelingmassage zit: ontvangst, meditatie, oefening, massage en naliggen. Als je wil, kun je aan het eind ook even douchen.

Als je nieuw bent bij onze Hartstrelingmassages, dan krijg je deze kennismakingssessie gratis.

Hoe gaat dat in z’n werk?

  • Je boekt, betaalt en ervaart de kennismakingssessie. Je investering daarvoor is € 147.
  • Kom je vervolgens binnen twee maanden voor een vervolgsessie Hartstrelingmassage Aandacht of Overgave, dan krijg je je investering voor de kennismakingssessie als korting op dat vervolg.
  • Zo heb je effectief de kennismakingssessie gratis.

“Beste lieve Esther,
Ik heb een kennismaking Hartstrelingmassage van je mogen ontvangen, een liefdevolle, waardevolle, en rustige massage.
De kracht van Esther is echt de zachtheid, echt geweldig. Dat gevoel kende ik voorheen nog niet. Een stapje dichter bij mezelf (zo ervoer ik dat zelf). De aanrakingen, echt voelen, en mijn hoofd weer leeg.
Nu, een paar dagen later, kan ik er nog van genieten.
Nogmaals dank je Esther!” – Paul

Hartstrelingmassage Aandacht

In deze liefdevolle Tantramassage mag je helemaal ontspannen, terwijl ik je energie laat stromen.

Doordat ik jouw levensenergie in ontspanning laat stromen, kunnen blokkades opgelost worden en zal het zelfhelend vermogen van je lichaam versterkt worden.

De totale sessie duurt ongeveer 2 uur, maar hou rekening met wat uitloop. Beter nog is het om ruim de tijd te nemen, zodat de massage nog na kan werken en eventuele emoties tot rust kunnen komen.

De investering voor deze sessie is € 197.

Hartstrelingmassage Overgave

De Hartstrelingmassage Overgave is een verdiepende en helende Tantramassage, waarin je je helemaal mag overgeven aan de energie die in je mag gaan stromen.

Doordat ik jouw levensenergie in overgave laat stromen, kunnen blokkades opgelost worden en zal het zelfhelend vermogen van je lichaam versterkt worden.

Dit wordt versterkt door het gebruik van body-to-body en andere technieken.

De totale sessie duurt 3 à 4 uur. Het beste is om nog ruimer de tijd te nemen, zodat de massage nog na kan werken en eventuele emoties tot rust kunnen komen.

De investering voor deze sessie is € 307.

Hartstrelingmassage Eenheid

De Hartstrelingmassage Eenheid is een Tantrasessie, waarin ik een setting creëer voor transformatie en ontwikkeling.

Door er een zorgvuldig op jou en jouw proces aangepaste sessie van te maken, kunnen we samen voorbij verbinding en in eenheid komen, van meditatie via oefeningen naar de massage. Dit schept ook de voorwaarden om voorbij de massage te gaan en bliss en spirituele extase te ervaren.

De oefeningen en kaders vragen ook wat van jou en ik raad je daarom nadrukkelijk aan om deze sessie alleen te doen, als je al ervaring hebt bij ons in een Hartstrelingmassage Overgave of anders de combinatie van zowel Tantramassage als Tantraworkshops bij anderen.

Wanneer je bij “voorbij de massage gaan” denkt aan seks of seksuele handelingen, dan is deze sessie niet voor jou.

De totale sessie duurt 4 à 5 uur. Een sessie kan veel impact hebben, dus ik raad aan om ook in de uren erna geen afspraken of verplichtingen te hebben. Je bent het tenslotte waard om die tijd in jezelf te investeren.

De investering voor de sessie is € 517.

“Sinds oktober 2015 ontvang ik periodiek jouw intuïtieve massages, veelal samen met meditatie en oefeningen. Dat totaalpakket brengt me dieper bij mezelf en laat me steeds meer met het hart doen dan met het hoofd en dat was en is ook mijn intentie en reden waarom ik naar je toe ben gekomen. […] Jouw rust, “no nonsens” aanpak en massages zijn naast leerzaam ook een genot […] Fantastisch.” – Jan

Sessies op een rij

Hartstrelingmassage Kennismakingssessie – ca. 1,5 uur – € 147 (onder de actievoorwaarden gratis)
Hartstrelingmassage Aandacht – ca. 2 uur – € 197
Hartstrelingmassage Overgave – 3-4 uur – € 307
Hartstrelingmassage Eenheid – 4-5 uur – € 517

Alle sessies geef ik zowel aan mannen als aan vrouwen.

Afspraak maken

Ik kan je ontvangen op dinsdag t/m vrijdag van 13:00-18:00 en voor de kortere sessies ook ’s avonds, tussen 19:00 en 22:00.

Ik zit vaak 2 weken van tevoren vol, dus het is handig om je afspraak op tijd te plannen.

Bij het maken van een afspraak vraag ik de volgende gegevens: naam, e-mailadres en (mobiel) telefoonnummer. Zonder deze gegevens is het niet mogelijk een afspraak te maken.

Betaling van de afspraak gaat vooraf per bank. Betalen is mogelijk via iDeal, Bancontact, Sofort, Paypal en bankoverschrijving.

Om een afspraak te maken via Tantramassage Nederland kun je gebruik maken van het contactformulier. Vul mijn naam in en je aanmelding of vraag komt bij mij terecht.

 

Wil je een afspraak maken of meer info van Esther persoonlijk?
Voor het 1e contact werken wij uitsluitend via het contactformulier.

Via dit contactformulier kun je vragen stellen, voorkeuren doorgeven, afspraken maken enz. KLIK HIER voor het contactformulier. Vermeld wel even de naam van de masseur/masseuse.

Wij garanderen je dat er absoluut discreet wordt omgegaan met dit formulier en je emailadres en eventuele telefoonnummer voor geen enkele andere zaken gebruikt zal worden dan enkel om je te informeren, te antwoorden op je vragen of afspraken te bevestigen.