INANA: tantramassage regio Tilburg – Breda

anina-2

Voor een Tantramassage in de regio Tilburg/Breda:
Inana is een ervaren tantramasseur, intimiteitscoach, en trainer en geeft liefdevolle sessies en massages aan vrouwen, mannen en stellen in haar praktijk regio Tilburg/Breda.

Mijn liefdevolle aanraking helpt jou je over te geven en thuis te komen bij jezelf!De Tantra sessies:

Kashmirische Tantramassage
De Kashmirische massagevorm is ontleend aan Daniel Odier die vanuit een zittende meditatie de “yoga of dance” heeft ontwikkeld. Subtiele bewegingen die vanuit de ruggengraat ontstaan en op intuïtieve wijze, als het ware organisch je lijf laten bewegen.  Op deze manier wordt ook je lijf gemasseerd, intuïtief, in een rustig tempo en met lange halen.
In deze massagevorm wordt je hele lichaam in verschillende houdingen met warme olie gemasseerd. Deze massage nodigt uit tot niet-doen, maar “zijn” waardoor er meer lichaamsbewustzijn ontstaat. Daarnaast kan de zintuiglijke ervaring zeer verruimend werken en oude overtuigingen en blokkades opheffen. De levensenergie gaat weer stromen, waardoor de creatieve en scheppende vermogens toenemen. Een weldaad voor je zelfbewustzijn en vitaliteit.

anina-1

Tibetaanse massage
De Tibetaanse Tantramassage komt voort uit de Kum Nye Yoga traditie, een oeroude Tibetaanse yoga stroming. Deze is door een Tibetaanse monnik in 1968 naar de Verenigde Staten is gebracht en later ook over Europa verspreid.
Kum Nye is een vorm van heling die stress oplost, negatieve patronen transformeert en die helpt om gezond en evenwichtig te zijn. Het vergroot ons plezier in het leven en de waardering ervan. Kum Nye Yoga heelt lichaam en geest.
In de Tibetaanse Tantramassage wordt Prana (levensenergie) opgewekt en verspreid door het hele lichaam. Door middel van een stevige massage van de rug wordt de mannelijke energie bovenin de rug opgewekt en in de onderrug de vrouwelijke energie. Deze twee energieën worden samengebracht en kan deze levensenergie door heel je lichaam gaan stromen.
In deze massagevorm wordt je hele lichaam in verschillende houdingen met warme olie gemasseerd. Deze massage nodigt uit tot niet-doen, maar “zijn” waardoor er meer lichaamsbewustzijn ontstaat. Daarnaast kan de zintuiglijke ervaring zeer verruimend werken en oude overtuigingen en blokkades opheffen. De levensenergie gaat weer stromen, waardoor de creatieve en scheppende vermogens toenemen.

Massage arrangement
Wil jij jezelf eens een heerlijke middag cadeau doen, waarin je door maar liefst 2 masseurs gemasseerd wordt?
In deze extra lange sessie worden al je zintuigen geprikkeld. We ontvangen je met een drankje en wat lekkers en nemen alle tijd om jou een onvergetelijke middag te bezorgen.
Voor dit de-luxe arrangement hanteren wij een speciaal tarief.
Op aanvraag beschikbaar. 

anina-3

Tarieven 
•  Individuele sessies: 165 euro (Een sessie duurt 1,5 uur).  Verlenging is mogelijk; in dat geval zijn de kosten 30 euro per kwartier extra.
•  Losse massages zijn op aanvraag te boeken en duren minimaal 1,5 uur.  Deze sessies dienen vooraf contant betaald te worden. (Vanaf 165 euro per sessie)

Wil je een afspraak maken of meer info van Inana persoonlijk?
Voor het 1e contact  werken wij uitsluitend via het contactformulier.

Via dit contactformulier kun je vragen stellen, voorkeuren doorgeven, afspraken maken enz. KLIK HIER voor het contactformulier. Vermeld wel even de naam van de masseur/masseuse.

Wij garanderen je dat er absoluut discreet wordt omgegaan met dit formulier en je emailadres en eventuele telefoonnummer voor geen enkele andere zaken gebruikt zal worden dan enkel om je te informeren, te antwoorden op je vragen of afspraken te bevestigen.