Luna: tantramassage regio Roosendaal – Bergen op Zoom – Wildert (Belgie)

 

Luna, voor tantramassage regio Roosendaal – Bergen op Zoom en Wildert (België)

Mijn naam is Luna, geboren in Colombia en ik woon sinds 2006 in Nederland/België. Ik ben hypnotherapeut. Daarnaast heb ik nog andere opleidingen gevolgd zoals mental coach, mindfulness en klinische psychologie.

“Ervaar hoe tantra je meeneemt op het pad van liefde in zijn meest menselijke expressie.”

 

Liefde moet met anderen gedeeld worden! In een Tantrische massage is het mogelijk om die liefde te delen. Ik wil je een warm en liefdevol gevoel laten ervaren en laten genieten van mijn plezier in deze massage. Voor mij is de Tantrische massage een spirituele ervaring waarin ik je graag in mee wil nemen en je laat ontspannen en genieten en waarin je seksuele energie vrij mag stromen.

Activeer je seksuele energie. Laat je verleiden in een Tantrische massage vol liefde door de handen van een Colombiaanse vrouw. Ontdek unieke sensaties die alleen worden bereikt vanuit een passieve staat van ontspanning.

Mijn tantramassage is een zachte liefdevolle massage waarbij je hele lichaam langzaam en sensueel aangeraakt wordt. Ook je Lingam/Yoni…..
Ik open mijn hart voor je en laat je voelen dat je vrij en zonder taboe mag genieten van alles wat er in je lichaam gebeurt. Je hoeft alleen maar je ogen te sluiten en je er aan over te geven.

De Tantrische technieken maken het mogelijk om door aanrakingen positieve sensaties op te wekken die een therapeutisch en tegelijkertijd sensueel effect hebben. Altijd met de nodige zorg en respect.

Tijdens de sessie is de cliënt de ontvanger. Er worden geen seksuele handelingen toegestaan of verricht en er vindt geen uitwisseling plaats.

Tarieven:
1,5 uur €120,
2 uur €160

De massage kan in overleg eventueel ook op locatie.

 

Wil je een afspraak maken of meer info van Luna persoonlijk?
Voor het 1e contact werken wij uitsluitend via het contactformulier.

Via dit contactformulier kun je vragen stellen, voorkeuren doorgeven, afspraken maken enz. KLIK HIER voor het contactformulier. Vermeld wel even de naam van de masseur/masseuse. Werkt de link niet dan kun je ook een email sturen naar: info@tantramassage-nederland.nl

Wij garanderen je dat er absoluut discreet wordt omgegaan met dit formulier en je emailadres en eventuele telefoonnummer voor geen enkele andere zaken gebruikt zal worden dan enkel om je te informeren, te antwoorden op je vragen of afspraken te bevestigen.