Contact

BELANGRIJK:
Vanwege het Coronavirus sturen wij tot 6 april geen aanvragen meer door naar de bij Tantramassage Nederland aangesloten masseurs. Hiermee nemen wij onze verantwoording om bij te dragen aan het zoveel mogelijk voorkomen van de verspreiding van het virus.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp of naam v/d masseur/masseuse

Uw bericht

 

Vanaf 25 mei 2018 geldt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Door het invullen van dit contactformulier geef je Tantramassage Nederland toestemming om je aanvraag door te sturen naar de betreffende masseur en op de hoogte gehouden te worden van nieuwe activiteiten van Tantramassage Nederland. Wens je een van beiden niet geef dit dan aan in het contactformulier.

Bij Tantramassage Nederland hechten we veel waarde aan het vertrouwen dat jij ons schenkt. Daarom doen we er ook alles aan om jouw persoonlijke gegevens te beschermen. 

Je gegevens worden alleen door ons gebruikt om je te informeren, op je vragen te kunnen antwoorden  en je in contact te brengen met de gevraagde masseu(r)sse.

We hebben met betrekking tot de privacy en de beveiliging van jouw gegevens en de bescherming van jouw persoonlijke informatie verwerkt in ons privacybeleid.

 

Problemen met het contactformulier?
Laat het ons dan even weten via: info@tantramassage-nederland.nl