Contact

Hoe werkt het?
Als je een keuze gemaakt hebt voor een beschikbare masseur wordt je email naar haar/hem doorgestuurd en zij/hij zal dan zelf via de email contact met je opnemen.

De bij Tantramassage Nederland aangesloten masseurs zijn geheel zelfstandig en werken vanuit hun eigen adres. Wij sturen alleen je email door en zijn er verder niet meer bij betrokken. Je kunt met de masseur een afspraak maken en je vragen stellen.

 

  OM MISVERSTANDEN TE VOORKOMEN

  NOTE: Een tantramassage is geen erotische of body-to-bodymassage zoals ze vaak in massagesalons of via contactadvertenties worden aangeboden. Een tantramassage is wel een complete lichaamsmassage gericht op ontspanning, voelen, overgave, helen, genieten, bewust worden.... Yoni/Lingam kunnen worden meegenomen in een tantramassage maar er wordt niet toegewerkt naar een orgasme en er is geen (handmatig)hoogtepunt zoals bij een erotische massage.

  Graag bevestigen dat je dit gelezen en begrepen hebt zodat misverstanden en verkeerde verwachtingen m.b.t. de massage voorkomen worden.

  Checkbox aangevinkt? Dan brengen we je heel graag in contact met een van onze masseurs en kun je hopelijk snel genieten van een heerlijke tantramassage. Vul onderstaande gegevens in en je ontvangt snel bericht van de masseur die je gekozen hebt

  Je naam (verplicht)

  Je email (verplicht)

  Naam v/d masseur of onderwerp

  Je bericht

   

  Vanaf 25 mei 2018 geldt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

  Door het invullen van dit contactformulier geef je Tantramassage Nederland toestemming om je aanvraag door te sturen naar de betreffende masseur en op de hoogte gehouden te worden van nieuwe activiteiten van Tantramassage Nederland. Wens je een van beiden niet geef dit dan aan in het contactformulier.

  Bij Tantramassage Nederland hechten we veel waarde aan het vertrouwen dat jij ons schenkt. Daarom doen we er ook alles aan om jouw persoonlijke gegevens te beschermen. 

  Je gegevens worden alleen door ons gebruikt om je te informeren, op je vragen te kunnen antwoorden  en je in contact te brengen met de door jij gevraagde masseur.

  We hebben met betrekking tot de privacy en de beveiliging van jouw gegevens en de bescherming van jouw persoonlijke informatie verwerkt in ons privacybeleid.

   

  Problemen met het contactformulier?
  Laat het ons dan even weten via: info@tantramassage-nederland.nl