Amisha: tantramassage regio Emmen-Stadskanaal

Amisha voor een Tantramassage in de regio Emmen – Stadskanaal. Mijn Sanskriet naam in de Tantra is Amisha, dat puur en zuiver betekent. Ik heb meer dan 13 jaar ervaring en bij mij ben je welkom voor een pure Tantrische beleving.

“Tantra is de Oosterse wijsheid om het leven te verrijken in al haar verschijningsvormen. Wie Tantrisch leeft, beleeft het leven opnieuw, op een manier die daarvoor onvoorstelbaar leek”

De Tantramassages die ik geef bestaan uit een combinatie van een liefdevolle, energetische, intuïtieve en sensuele aanrakingen met van oorsprong Oosterse elementen zoals concentratie op het ervaren via de zintuigen, hier-en-nu bewustzijn, het werken met chakra’s en het werken met seksuele energie.

Je wordt meegevoerd naar een toestand van ware euforie.

Met aandacht en respect wordt de Lingam in de massage meegenomen.

De Lingam bevat reflexpunten welke bij stimulatie effect hebben op corresponderende organen.

De kern van een Tantramassage ligt vooral in opwekken van seksuele energie waarmee een belangrijke vorm van energie ontstaat; Tantrische energie. Deze energie wordt verspreid over het hele lichaam waarmee energiedoorstroming wordt bevorderd en als vanzelf groei in bewustzijn brengt.

Je wordt ontvangen in een veilige omgeving, die sfeervol is ingericht en aangenaam verwarmd, met op de achtergrond de klanken van bijpassende muziek en de geur van etherische olie.

Je maakt een intieme reis met bewustzijn…..om verbinding te maken met lichaam, emoties, hart en ziel.

Als je wat sturing wilt bij het bereiken van een persoonlijk leerdoel, geef ik je graag de steun daarop af te kunnen stemmen.

De rijke olie waarmee ik masseer, is een geurloze en natuurzuivere olie van Amandelolie met Macadamianoot, Jojoba en Vitamine E.

Of je gewoon uit nieuwsgierigheid een Tantramassage wilt beleven of omdat je in de knoop zit met jezelf; je bent van harte welkom om te ervaren wat een Tantramassage voor je kan betekenen!

Tantramassage Basic
Is een complete lichaamsmassage inclusief Lingammassage waarbij gebruik wordt gemaakt van de handen en onderarmen.

90 minuten 145 euro.

Tantramassage Sensitive
Is als een Tantramassage Basic maar wordt  ingeleid met een Tantrisch aanraakritueel; Awakening the Senses. De Tantrische energie wordt hiermee in hogere mate opgebouwd.

90 minuten 155 euro.

Let op:
Wanneer je een afspraak bij mij wilt, bevestig je te weten dat bij massage de handelingen niet erotisch maar therapeutisch van aard zijn en dat de lingam massage pas doorgaat in onderlinge overeenstemming.

Vermeld bij je aanvraag kort wat jou ertoe brengt om voor een energetische Tantramassage te kiezen?

Wanneer je problemen hebt met je gezondheid (ziektes, kwalen, medicatie, verslavingen, operaties…) of als je momenteel  specifieke klachten ervaart, ben je er verantwoordelijk voor om dit te melden.

Een warm welkom!

Wil je een afspraak maken of meer info van Amisha persoonlijk?
Voor het 1e contact werken wij uitsluitend via het contactformulier.

Via dit contactformulier kun je vragen stellen, voorkeuren doorgeven, afspraken maken enz. KLIK HIER voor het contactformulier. Vermeld wel even de naam van de masseur/masseuse.

Wij garanderen je dat er absoluut discreet wordt omgegaan met dit formulier en je emailadres en eventuele telefoonnummer voor geen enkele andere zaken gebruikt zal worden dan enkel om je te informeren, te antwoorden op je vragen of afspraken te bevestigen.