Amisha: tantramassage regio Emmen-Stadskanaal

Amisha voor een Tantramassage in de regio Emmen – Stadskanaal. Mijn Sanskriet naam in de Tantra is Amisha, dat puur en zuiver betekent. Ik heb meer dan 13 jaar ervaring en bij mij ben je welkom voor een pure Tantrische beleving.

“Tantra is de Oosterse wijsheid om het leven te verrijken in al haar verschijningsvormen. Wie Tantrisch leeft, beleeft het leven opnieuw, op een manier die daarvoor onvoorstelbaar leek”

De Energetische Tantramassages die ik geef bestaan uit een combinatie van een liefdevolle, intuïtieve en sensuele aanrakingen met van oorsprong Oosterse elementen zoals concentratie op het ervaren via de zintuigen, hier-en-nu bewustzijn, het werken met chakra’s en het werken met seksuele energie. Je wordt meegevoerd naar een toestand van ware euforie.

Bij onderlinge overeenstemming wordt de Lingam met aandacht en respect in de massage meegenomen. De Lingam bevat reflexpunten welke bij stimulatie effect hebben op corresponderende organen.

De kern van een Tantramassage ligt vooral in opwekken van seksuele energie waarmee een belangrijke vorm van energie ontstaat; Tantrische energie. Deze energie wordt verspreid over het hele lichaam waarmee energiedoorstroming wordt bevorderd en als vanzelf groei in bewustzijn brengt.

Mijn massages vinden plaats in een goed verwarmde, Oosters ingerichte en sfeervol verlichte ruimte met bijpassende muziek op de achtergrond. In een veilige omgeving mag je helemaal jezelf zijn, schaamte en schuldgevoelens loslaten en in alle rust je overgeven aan de liefdevolle aanrakingen. Vooraf is er een kort kennismakingsgesprek met gelegenheid tot het stellen van eventuele vragen. Hierbij kun je tevens aangeven wat je met de Tantramassage wilt bereiken en wat daarbij jouw persoonlijke grenzen zijn. Ik doe er altijd alles aan zodat je op een veilige en ontspannen wijze je over mag en kunt geven aan de massage.

Je maakt een intieme reis met bewustzijn…..om verbinding te maken met lichaam, emoties, hart en ziel. Als je wat sturing wilt bij het bereiken van een persoonlijk leerdoel, geef ik je graag de steun daarop af te kunnen stemmen.

De rijke olie waarmee ik masseer, is een geurloze en natuurzuivere olie van Amandelolie met Macadamianoot, Jojoba en Vitamine E.

Of je gewoon uit nieuwsgierigheid een Tantramassage wilt beleven of omdat je in de knoop zit met jezelf; je bent van harte welkom om te ervaren wat een Tantramassage voor je kan betekenen!

Tantramassage Basic
Is een complete lichaamsmassage inclusief Lingammassage waarbij gebruik wordt gemaakt van de handen en onderarmen.

90 minuten 145 euro.

Tantramassage Sensitive
Is als een Tantramassage Basic maar wordt  ingeleid met een Tantrisch aanraakritueel; Awakening the Senses. De Tantrische energie wordt hiermee in hogere mate opgebouwd.

90 minuten 155 euro.

Vermeld bij je aanvraag kort wat jou ertoe brengt om voor een energetische Tantramassage te kiezen?

Wanneer je problemen hebt met je gezondheid (ziektes, kwalen, medicatie, verslavingen, operaties…) of als je momenteel  specifieke klachten ervaart, ben je er verantwoordelijk voor om dit te melden.

GRAAG EVEN LEZEN:
– Ik bevestig te weten dat bij de massage de handelingen niet erotisch maar therapeutisch van aard zijn en dat de lingam massage pas doorgaat in onderlinge overeenstemming.
– Tijdens de massage draag ik een pareo/omslagdoek.
– Bij mij wordt je begeleid en getraind om in het ‘Hier en nu bewustzijn’ naar binnen te redigeren en te ontdekken waar jouw “reisje” over gaat. “Om in je kracht te komen”.
– Mij tijdens de massage aan willen raken wordt niet op prijs gesteld, hoe goed het ook bedoeld wordt. Een wederzijdse massage is niet mogelijk.

Wat kun je verder verwachten:
Een stukje Tantrische kennisoverdracht waarbij ingezoomd wordt op waar je tegenaan loopt in het dagelijks leven en waar je aan wilt werken. Dat je jezelf op het pad van bewustzijn neerzet en jezelf leert te openen tijdens je ontvangers rol in het ‘hier’ en ‘nu’ bewustzijn. Zodat je na de de massage dieper met jezelf in contact komt en makkelijker met jezelf in dialoog kunt gaan en je leven vanuit een hoger perspectief kunt gaan bezien en meer van jezelf gaat begrijpen.

Leren los te laten wat je niet langer meer dient, en zo ruimte in jezelf te maken om het nieuwe in je leven te kunnen verwelkomen.
Ongewenste omstandigheden kunt leren te ontgroeien en bevrijding cq. steeds weer een stuk(je) verlichting kan gaan ervaren. Om te groeien in je persoonlijke en spirituele ontwikkeling en hiermee meer en meer in je kracht te komen.

Er wordt met respect om gegaan met persoonlijke grenzen.
Tantra is trainen dus ik zou zeggen; wees niet te streng voor jezelf door teveel tegelijk te verwachten. Stapje voor stapje ga je uiteindelijk een levensveranderend proces in als je Tantra werkelijk in je leven gaat integreren.

Wil jij die uitdaging aangaan of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat een Tantramassage jou kan brengen op jouw pad van bewustzijn, dan ben je van harte welkom en hoor ik graag van je!

Wil je een afspraak maken of meer info van Amisha persoonlijk?
Voor het 1e contact werken wij uitsluitend via het contactformulier.

Via dit contactformulier kun je vragen stellen, voorkeuren doorgeven, afspraken maken enz. KLIK HIER voor het contactformulier. Vermeld wel even de naam van de masseur/masseuse.

Wij garanderen je dat er absoluut discreet wordt omgegaan met dit formulier en je emailadres en eventuele telefoonnummer voor geen enkele andere zaken gebruikt zal worden dan enkel om je te informeren, te antwoorden op je vragen of afspraken te bevestigen.