Amisha: tantramassage regio Emmen

Amisha voor een Tantramassage in de regio Emmen

Mijn Sanskriet naam in de Tantra is Amisha, dat puur en zuiver betekent. Ik heb meer dan 13 jaar ervaring en bij mij ben je welkom voor een pure Tantrische beleving.

We leven in een roerige en hectische maatschappij waarin het moeilijk lijkt om voldoende ontspanningsmomenten voor onszelf te creëren. Daarmee kunnen we onszelf behoorlijk te kort doen en er zelfs van uit balans raken. Wanneer we ontspanningsmomenten bewust in ons leven integreren, zal dit nieuwe energie brengen met als gevolg een prettig gevoel van welbehagen. De opgedane kennis en ervaring op dit vlak wil ik graag uitdragen aan eenieder die daarvoor open staat.

“Tantra is de Hoge Kunst om seksuele extase te bereiken. De oeroude rituelen van de Indiase Tantra, laat de eenwording van vrouwen en mannen plezieriger en langer beleven. Tantra is de Oosterse wijsheid om het leven te verrijken in al haar verschijningsvormen. Wie Tantrisch leeft, beleeft het leven opnieuw, op een manier die daarvoor onvoorstelbaar leek”

 

Info over de massage
Een goede Tantramassage is een combinatie van een liefdevolle, energetische, intuïtieve en sensuele massage, met van oorsprong Oosterse elementen zoals concentratie op het ervaren via de zintuigen, hier-en-nu bewustzijn, het werken met chakra’s en het werken met seksuele energie. De kern van een Tantramassage ligt in het bijzonder in het langdurig opwekken van seksuele energie waarmee een belangrijke vorm van energie ontstaat; Tantrische energie. Deze energie wordt verspreid over het hele lichaam waarmee energiedoorstroming wordt bevorderd en hiermee verruiming van het bewustzijn ontstaat. De Lingam bevat reflexpunten welke bij stimulatie effect hebben op corresponderende organen.

Als man ontvang je een Tantramassage in een veilige omgeving, die sfeervol ingericht en aangenaam verwarmd is met op de achtergrond de klanken van bijpassende muziek en de geur van etherische olie. De tijdsduur van een Tantramassage ligt tussen de 60 tot 90 minuten. Ik gebruik verwarmde, geurloze natuurzuivere Amandel mix olie dat bestaat uit Macadamianoot, Jojoba en Vitamine E. Ik heb respect voor persoonlijke grenzen en als je deze hebt kan je die voor of tijdens de massage aangeven. Ook kan je aangeven wat je met de massage wilt bereiken. Er is geen dwang om jezelf alles maar te laten ondergaan onder het mom van “Het is Tantra, dus het moet”. Ik doe alles respectvol, sensueel en liefdevol.

Bij de massage mag je je overgeven aan de aanrakingen en helemaal jezelf zijn, zonder dat er iets van je wordt verwacht…….
Als je als man eens wilt ervaren hoe het is om een massage gebaseerd op Tantrische inzichten te ontvangen, je in de knoop zit met jezelf of wilt ervaren wat Tantra voor je kan betekenen, je bent van harte welkom!

Aanbod en tarief
De massage is gebaseerd op de leer van de Tantrische Inzichten. Er is keus uit een Tantramassage Basic en de Tantramassage Sensitive.
Massages zijn doordeweeks mogelijk van 11.00 uur tot 17.00 uur en in de avond om 19.00 uur.

Tantramassage Basic
Hier wordt gebruik gemaakt van de handen en onderarmen met een Full-Body- en een Lingammassage.
60 minuten 90 euro / 75 minuten 110 euro / 90 minuten 130 euro.

Tantramassage Sensitive
Deze massage is als een Tantramassage Basic maar hier wordt de massage ingeleid met een Tantrisch aanraakritueel (Awakening the Senses) waarbij de zinnen op zeer zachte wijze worden geprikkeld
75 minuten 120 euro / 90 minuten 140 euro.

Een warm welkom!

 

 

Wil je een afspraak maken of meer info van Amisha persoonlijk?
Voor het 1e contact werken wij uitsluitend via het contactformulier.

Via dit contactformulier kun je vragen stellen, voorkeuren doorgeven, afspraken maken enz. KLIK HIER voor het contactformulier. Vermeld wel even de naam van de masseur/masseuse.

Wij garanderen je dat er absoluut discreet wordt omgegaan met dit formulier en je emailadres en eventuele telefoonnummer voor geen enkele andere zaken gebruikt zal worden dan enkel om je te informeren, te antwoorden op je vragen of afspraken te bevestigen.