ANNA-MARIA tantramassage België regio Brugge – West-Vlaanderen

Anna-Maria is een liefdevolle masseuse en woont in België in de regio Brugge – West-Vlaanderen

“Massage is één van de meest subtiele kunsten
Het is niet alleen een zaak van ervaring
Het is meer een kwestie van liefde.”
Osho

Wie ben ik?…..
Dit is de vraag die mij al van jongs af aan in beweging brengt,
die ervoor zorgt dat mijn leven elke dag weer een boeiende ontdekkingstocht is en dat ik intens, totaal en overvloedig leef…

Het centrale thema in mijn leven is relaties, liefde en seksualiteit.

Ik heb in mijzelf ontdekt het speelse meisje, de vrouw van regen-
bogen, de liefdevolle moeder, de passionele  danseres, de warmwaternimf, de bomen- en  bloemenfee, de zangeres, de seksuele sensuele en extatische minnares, de genezeres, de mysterieuze en wijze vrouw, de tantrika, de godin …
Ik laat me raken en inspireren  door geuren, kleuren, klanken, muziek en de natuur.

Ik ben moeder van 3 prachtige jongvolwassen zonen, die mij geleerd hebben wat loslaten is zodat ze hun eigen hart en weg kunnen volgen.

Ik heb vanaf mijn 21 jaar opleidingen gevolgd in binnen- en buitenland,waarvan tantra, aquawellness, Aura Soma, Healing Reading, 3in1-kinesiologie, Script-As-Methode en massage de belangrijkste zijn.

Als transformatiecoach begeleid ik mensen individueel of in koppel,
en ik geef verschillende soorten massages.

Ik voel hoe ik steeds meer groei in bewustzijn, aanwezigheid, liefde, licht en vreugde. Ik geniet ervan om dit te kunnen delen  via het aanraken en masseren van lichamen. Het is mooi om te voelen hoe een lichaam onder mijn handen steeds dieper tot ontspanning komt en steeds meer gaat stromen. Ik voel mij dankbaar dat ik zo mensen kan helpen om helemaal thuis te komen in zichzelf en stralender en stromender door het leven te gaan. Een mooie missie waar ik telkens weer van geniet en die mij elke keer ook weer dieper in mezelf brengt!
Namasté!

Anna-Maria zelf aan het woord horen over haar Visie op Tantra?Beluister dit filmpje:

Wat is een tantramassage bij mij?
Een tantramassage is een massage van het volledige lichaam,  met inbegrip van het geslachtsdeel, wat binnen het domein van tantra LINGAM ( Sanskriet voor Staf van Licht) genoemd wordt voor de man en YONI ( Sanskriet voor Heilige Ruimte) voor de vrouw.
Yoni en lingam zijn delen van ons lichaam die vaak ontkend, miskend en misbruikt zijn en waar veel taboe, schuld en schaamte rond hangt.
Door liefdevolle aanraking met de nodige zachtheid en respect
kunnen deze delen weer in ons lichaam geïntegreerd worden als een volwaardig deel van onszelf.
Een tantramassage is een energetisch en sacraal gebeuren
met een afwisseling van zachte aanrakingen en steviger massage.
Je kunt aangeven wat je nodig hebt en wat je prettig vindt,
alsook je grenzen. Het is als een ontdekkingsreis in jezelf in een respectvol en veilig kader.

De ontvanger wordt uitgenodigd om heel diep in het lichaam te zakken, steeds meer te ontspannen, diep te ademen, alle gedachten los te laten, helemaal aanwezig te zijn in de aanraking in het HIER en het NU, intens te genieten en helemaal in ontvangen te gaan.
Energie wordt opgewekt en rondgebracht in het lichaam  via de ademhaling (Kleine Hemelse Kringloop)

MOGELIJKE EFFECTEN
• Wakker worden van gevoelens en emoties
• Diepe ontspanning
• Tintelingen in het hele lichaam
• Elke cel van het lichaam geactiveerd
• Gevoel van warme koestering, diepe liefde en thuiskomen in jezelf
• Verbinding tussen yoni en lingam en het hart (circle of light)
• Gevoel van stroom in je lichaam
• Gevoel van expansie
• Sensitiever en zachter
• Gevoel van eenheid en heelheid
• Gevoel van heel aanwezig te zijn en verbonden met al wat is
• Je energiek en levendig en stralend voelen
• Diepe vreugde
• Een orgastische staat van zijn

Verloop
• Kort gesprek: Wat heeft je lichaam nodig?
Waar voel je spanningen of pijn?
• Douche om jezelf fysiek en energetisch zuiver te maken
• Tantramassage met warme olie
• Helemaal thuiskomen in jezelf en nagenieten
• Kort gesprek: Hoe voel je je nu? Hoe was het voor jou?
• Douche

Duur en bijdrage
Een tantramassage duurt 2,5 uur en kost 220€
Je betaalt cash bij aanvang van de tantramassage

Wat is het niet?
ER WORDEN GEEN SEKSUELE HANDELINGEN GESTELD!!!
ER IS GEEN SEKSUELE INTERACTIE TUSSEN GEVER EN ONTVANGER!!!
De tantramassage is als een ritueel met een opeenvolging van handelingen die je steeds dieper in jezelf brengen, met respect voor ieders grenzen.
HET IS NIET OP OPWINDING GERICHT
maar op het opwekken van energie die dan via de adem rondgeleid wordt in het lichaam en voor diepe ervaringen zorgt.
HET IS EEN ENERGETISCH GEBEUREN

Een getuigenis
Op zoek naar een vorm van ontspanning en meer energie, kwam ik een half jaar geleden toevallig bij Anna-Maria terecht. Omdat ik nog niet zo heel veel ervaring had met masseren en nogal onzeker ben, was zo’n eerste kennismaking voor mij behoorlijk spannend. Maar vanaf het begin voelde ik me op mijn gemak en ‘geaccepteerd’. Intuïtief bezorgde Anna-Maria me een weldadige ontspanning. Vooral fijn ook het gesprekje voor en na de massage, waarin je aan kunt geven wat er speelt en hoe je gemasseerd wilt worden.
Het is niet bij die ene keer gebleven. Regelmatig kom ik terug nu en steeds voelt het als een warme deken. Het zijn momenten om naar uit te kijken. Even babbelen en dan genieten van totale ontspanning en de zorgzame, energieke handen van Anna-Maria, die ik wil typeren als respectvol, liefdevol, aandachtig en zorgzaam. Haar grote (levens)ervaring voel je terug in de massages. Ze brengen je weer naar een soort van basis, van waaruit je krachtiger en energieker je eigen levenspad kunt gaan bewandelen. Ik heb meer rust gevonden, negatieve zaken losgelaten, andere keuzes gemaakt en voel me aanzienlijk, structureel beter, met steeds minder diepe dalen. Met grote dank aan Anna-Maria.
D.K.

“Don’t seek, don’t search, don’t ask,
Don’t knock, don’t demand – Relax!
If you relax, it comes. If you relax, it is there
If you relax, you start vibrating with it.
Osho

Wil je een afspraak maken of meer info van Anna-Maria persoonlijk?
Voor het 1e contact werken wij uitsluitend via het contactformulier.

Via dit contactformulier kun je vragen stellen, voorkeuren doorgeven, afspraken maken enz. KLIK HIER voor het contactformulier. Vermeld wel even de naam van de masseur/masseuse.

Wij garanderen je dat er absoluut discreet wordt omgegaan met dit formulier en je emailadres en eventuele telefoonnummer voor geen enkele andere zaken gebruikt zal worden dan enkel om je te informeren, te antwoorden op je vragen of afspraken te bevestigen.