Arnoud: tantramassage regio Enschede

   

Voor een Tantramassage in de regio Enschede

Over Arnoud
Mijn naam is Arnoud Colenbrander. Mijn praktijk is gevestigd in
Enschede. Voor mij is een belangrijk uitgangspunt van Tantra de liefdevolle acceptatie van al wat is. Je hoeft niet te veranderen, je bent al helemaal goed zoals je bent. Puur waarnemen zonder te oordelen brengt je al zoveel. Meditatie en massage ondersteunen je daarbij. Als Holistisch Massagetherapeut ontdekte ik tijdens mijn tantramassage opleiding dat de diepere en meer volledige aanraking nog  meer tot ontspanning, overgave en heldere inzichten konden leiden.

Ik heb nu zowel een praktijk als Tantramasseur en Meditatiebeleider als een praktijk voor Holistische Massage, beide gevestigd in Enschede. Daarnaast geef ik workshops en trainingen en assisteer ik bij diverse Tantra (massage) cursussen binnen Helios. Dagelijkse beoefening van Zenmeditatie ondersteunt mij bij mijn werk en bevordert mijn doel om tijdens een sessie volledig present te zijn bij mijn cliënt wiens behoeften en verlangens voorop staan.
 

“Tantra is Bewustwording ”

 

Voor wie?
Voor vrouwen en mannen met een open mind die met meer bewustzijn intimiteit en seksualiteit willen (leren) beleven vanuit het tantrisch perspectief. De massage brengt je bij je verlangens, nodigt je uit tot meer overgave en tijdens een sessie kunnen blokkades opgeheven worden. Elke massage is op maat en sluit aan bij jou behoeften en verlangens binnen de grenzen zoals die hier beschreven staan en die door de masseur strikt gehandhaafd worden. Mannen die graag door een vrouw gemasseerd willen worden kan ik doorverwijzen naar een collega tantramasseuse in Enschede.

Tantramassage is o.a. geschikt voor mensen die:
– moeite hebben met intimiteit en/of fysieke nabijheid;
– zich moeilijk kunnen overgeven aan aanrakingen;
– schaamte kennen voor hun lichaam of voor hun 
   wensen/verlangens;
– om welke reden dan ook niet kunnen genieten van hun
   seksualiteit;
– overmatig gericht zijn op een seksuele climax tijdens
   gemeenschap;
– blokkades ervaren om zich volledig over te kunnen geven aan een
   partner.
 
Kasjmierse Tandavamassage
De Tandavamassage is een intuïtieve en meditatieve massage uit de Kasjmierse Tantra traditie, een dans van liefdevolle aanraking waarbij je lichaam in diverse houdingen wordt gemasseerd. Deze massage heeft een meditatief karakter waarbij zinnelijk genieten wordt afgewisseld met tedere, speelse, koesterende en helende aanrakingen. Bij de Tandavamassage is er geen doel, maar puur wat er in het moment wil ontstaan. De Tandava massage brengt je dichter bij jezelf, in diepere verbinding met je eigen hart en sensualiteit.
Deze massage nodigt je uit tot een diepe overgave aan wat is. Je komt weer in contact met wat er in jouw hart leeft, met jouw diepste verlangens en je maakt aanspraak op je innerlijk ervaren zonder er naar te handelen. Je komt (weer) thuis bij jezelf.
 
Tibetaanse Tantramassage
In de Tibetaanse tantramassage wordt Prana (levensenergie) opgewekt en verspreid over het hele lichaam. Door middel van een stevige rugmassage wordt de mannelijke energie bovenin de rug opgewekt en in de onderrug de vrouwelijke energie. Deze worden samengebracht, waarna deze levensenergie overal kan gaan stromen. Tijdens de tweede helft van de massage wordt de gehele voorkant door middel van zachte en koesterende strelingen gemasseerd en wordt de energie verbonden met de seksuele energie en zo nog krachtiger over het  totale lichaam verspreid.
Het vermeerderen van de Prana  draagt bij aan het opheffen van blokkades, waardoor meer ruimte ontstaat in het lichaam. Dit geeft een gevoel van meer vitaliteit, innerlijke rust, kracht, wijsheid en liefde. Op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau kan de
Tibetaanse Tantramassage helend werken.
 
Taoïstische Tantramassage
De Taoïstische Tantramassage is een liefdevolle, hartsverbindende massage gebaseerd op Taoïstische technieken. In deze massage werk ik met de microcosmische kringloop, ook wel de kleine hemelse cirkel genoemd. Ik gebruik ademhalingstechnieken, rekkingen en strekkingen, stevige massage en zachte liefdevolle strelingen om de Qi, Chi ofwel levensenergie goed te laten stromen. In deze massage is er geen doel buiten het opwekken en laten circuleren van pure liefdesenergie in je lichaam die jouw wezen vitaliseert, harmoniseert en balanceert op mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. Yin en Yang in evenwicht. We beginnen de sessie met het oefenen van een stevige ademhaling waarbij we de energie laten circuleren. Daarna begint de massage waarin ik zowel de achterzijde als voorzijde masseer. Deze Taoïstische massage bevordert liefde en spirituele groei. De Taoïstische Tantramassage duurt 2 uur.
 
Duo sessies voor stellen
Samen met Tantramasseuse Trinity Tantra geef ik ook sessies aan stellen.
 
In intieme sfeer kunnen jullie als stel in een besloten omgeving samen een tantra massage  ontvangen. Een heerlijke manier om samen te genieten of samen meer tantrische kennis op te doen door tools te ontvangen die je relatie kunnen verlevendigen en verdiepen.
Jullie kunnen beiden een massage ontvangen of ervoor kiezen elkaar te leren masseren, of een combinatie van deze twee. Ook is het mogelijk jullie te verdiepen in tantra. Door middel van tantrische oefeningen en meditaties kunnen jullie je relatie verlevendigen en verstevigen. Je ontmoet elkaar op een andere manier waardoor jullie liefde, lust en intimiteit blijft stromen, ook als je al jaren samen bent.

Natuurlijk stellen we eerst gezamenlijk vast wat jullie primaire verlangen is. Mogelijk beginnen we met een meditatie zodat je kunt aankomen en contact met jezelf kan maken. Afhankelijk van jullie doel begeleiden we jullie vervolgens in een partnermeditatie en gaan we over tot het masseren. Jullie kunnen allebei apart een sessie krijgen in dezelfde ruimte of jullie gaan met elkaar masseren na een demonstratie van ons. En een combinatie van beide is dus ook mogelijk.
Tijdens de sessie kunnen verschillende tantrische massagevormen, yoni-lingam massage, het Vallei-orgasme of de Orgasmic Meditation aan bod komen, afhankelijk van jullie wensen en behoeften om dieper in het proces te gaan. Een duo sessie duurt minimaal twee uur, maar we bevelen drie uur aan om er echt diep in te kunnen zen.

Mijn tarieven:
•  Tantramassage     2 uur:    140 euro
•  Tantramassage     3 uur:    200 euro
•  Duo sessie:   150 euro per uur per stel
•  Tantric Body-De-armouring   2 uur voor 150 euro

 

Wil je een afspraak maken of meer info van Arnoud persoonlijk?
Voor het 1e contact werken wij uitsluitend via het contactformulier.

Via dit contactformulier kun je vragen stellen, voorkeuren doorgeven, afspraken maken enz. KLIK HIER voor het contactformulier. Vermeld wel even de naam van de masseur/masseuse.

Wij garanderen je dat er absoluut discreet wordt omgegaan met dit formulier en je emailadres en eventuele telefoonnummer voor geen enkele andere zaken gebruikt zal worden dan enkel om je te informeren, te antwoorden op je vragen of afspraken te bevestigen.