Arnoud: tantramassage regio Enschede

   

Voor een Tantramassage in de regio Enschede

Over Arnoud

Mijn naam is Arnoud Colenbrander. Mijn praktijk is gevestigd in Enschede.

Voor mij is een belangrijk uitgangspunt van Tantra de liefdevolle acceptatie van al wat is. Je hoeft niet te veranderen, je bent al helemaal goed zoals je bent. Puur waarnemen zonder te oordelen brengt je al zoveel. Meditatie en massage ondersteunen je daarbij. Als Holistisch Massagetherapeut ontdekte ik tijdens mijn Tantramassage opleiding dat de diepere en meer volledige aanraking nog  meer tot ontspanning, overgave en heldere inzichten konden leiden.

Ik heb nu zowel een praktijk als Tantramasseur en coach als ook een praktijk voor Holistische Massage, beide gevestigd in Enschede. Daarnaast geef ik diverse Tantra(massage) workshops en trainingen op verschillende locaties.

“Tantra is Bewustwording ”

 

Voor wie?
Voor vrouwen en mannen met een open mind die met meer bewustzijn intimiteit en seksualiteit willen (leren) beleven vanuit het tantrisch perspectief. De massage brengt je bij je verlangens, nodigt je uit tot meer overgave en tijdens een sessie kunnen blokkades opgeheven worden. Elke massage is op maat en sluit aan bij jouw behoeften en verlangens binnen de grenzen zoals die hier beschreven staan en die door de masseur strikt gehandhaafd worden. Mannen die graag door een vrouw gemasseerd willen worden kan ik doorverwijzen naar een collega tantramasseuse in Enschede.

Tantramassage is o.a. geschikt voor mensen die:
– moeite hebben met intimiteit en/of fysieke nabijheid;
– zich moeilijk kunnen overgeven aan aanrakingen;
– schaamte kennen voor hun lichaam of voor hun 
   wensen/verlangens;
– om welke reden dan ook niet kunnen genieten van hun
   seksualiteit;
– overmatig gericht zijn op een seksuele climax tijdens
   gemeenschap;
– blokkades ervaren om zich volledig over te kunnen geven aan een
   partner.

AANBOD:

Tantramassage-Relax
Wil je diep ontspannen, meer aanwezig zijn in je lijf? Dan is de Tantramassage-Relax de juiste keuze voor jou. Ook als je nooit eerder een Tantramassage hebt ontvangen is deze massage het meest geschikt om ermee kennis te maken.

De Tantramassage-Relax is gebaseerd op de Kashmierse Tandavamassage. Deze massage is een dans van liefdevolle aanraking waarbij je lichaam in diverse houdingen wordt gemasseerd. De massage heeft een meditatief karakter waarbij zinnelijk genieten wordt afgewisseld met tedere, speelse, koesterende en helende aanrakingen. Tantramassage-Relax brengt je dichter bij jezelf, in diepere verbinding met je hart en sensualiteit. Je wordt uitgenodigd tot een diepe overgave aan wat er in het moment in jou leeft, zonder dat je ernaar hoeft te handelen.

Prijs: 2 uur € 150,-

Tantramassage-Bliss
Wil je jouw levensenergie veel meer voelen stromen en contact maken met je seksuele energie? Tantramassage-Bliss is dan het meest geschikt voor jou. Om je helemaal aan deze massage over te kunnen geven is het fijn dat je al eerder een Tantramassage ontvangen hebt.

In de Tantramassage-Bliss combineer ik elementen uit de Tibetaanse en de Taoïstische Tantramassage tradities. Stevige massagegrepen op de spieren worden afgewisseld met zachte strijkingen. Mannelijke en vrouwelijke energie worden opgewekt, Yin en Yang worden met elkaar verenigd. In het tweede gedeelte van de massage is veel aandacht voor het hele bekkengebied om de energie vandaaruit te verspreiden over het hele lichaam. De Tantramassage-Bliss is helemaal afgestemd op jouw wensen en behoeften.

2,5 uur € 180,-
3 uur € 200,-

Tantramassage-Play
Heb je ruime ervaring met Tantramassage en wil je ook (leren) geven tijdens de sessie?

Ervaar op speelse wijze de Tantramassage-Play en ontdek hoe je zowel aangeraakt kunt worden, als hoe je zelf mag aanraken. De Tantramassage-Play is een uitwisseling waarbij we vooraf heldere kaders en grenzen afspreken. Jij bepaalt. Diverse speelse elementen kunnen worden toegevoegd zoals een blinddoek of zachte prikkelende attributen.

3 uur € 225,-

Tantric De-Armouring sessie
2 uur voor €160.
Neem contact op voor mee informatie.

Ook mogelijk:
•  Duo Tantramassage voor stellen
•  Relatie sessie voor stellen

 

Wil je een afspraak maken of meer info van Arnoud persoonlijk?
Voor het 1e contact werken wij uitsluitend via het contactformulier.

Via dit contactformulier kun je vragen stellen, voorkeuren doorgeven, afspraken maken enz. KLIK HIER voor het contactformulier. Vermeld wel even de naam van de masseur/masseuse.

Wij garanderen je dat er absoluut discreet wordt omgegaan met dit formulier en je emailadres en eventuele telefoonnummer voor geen enkele andere zaken gebruikt zal worden dan enkel om je te informeren, te antwoorden op je vragen of afspraken te bevestigen.