Bert: tantramassage regio ’t Gooi

 

Voor een tantramassage in de regio ’t Gooi.

Bert is een lange, slanke, warme liefdevolle man, die in intense aanwezigheid  mooie verbindingen kan maken. Deze kwaliteiten typeren  zijn massages.

“Ik gun je de ervaring te voelen hoe je door liefde-volle aanraking, aandacht en spiritueel contact tot jezelf en tot rust mag komen”

 

Bij aanvang van de sessie  neem ik uitvoerig de tijd om kennis te maken met je en probeer ik samen met jou zicht te krijgen op de verwachtingen en wensen.  Wat brengt je bij mij, wat wil je nader onderzoeken en op welke manier. Na dit gesprek bepaal ik wat ik voor jou kan betekenen en  welke massage het best aansluit bij jouw specifieke behoeften en verlangens. Ik kan kiezen uit verschillende soorten massages (Body of Bliss, Kashmirische en Tibettaanse) die je in het nu brengen en in een intense ontspanning .  Op die manier ervaar je wat het is om echt te voelen en kom je in dieper contact met je zelf.  Emoties kunnen loskomen,  blokkades en ingesleten patronen  kunnen zich manifesteren. Wat er ook gebeurt (of niet gebeurt), alles mag en is welkom.

Wie ben ik?
Ik ben Bert en ben sinds 2009 bezig met massages. Eerst alleen met sport- en ontspanning massage. Vanaf 2015 is mijn interesse in spiritualiteit gegroeid en ben zo in contact gekomen met Tantra. Deze levensovertuiging/filosofie sprak mij enorm aan en ook de massage vond ik aanlokkelijk en ben daarom de opleiding tantra-massage gaan volgen en heb ik in 2016 afgerond.
Het heeft mij enorm verrijkt en dat wil ik graag overbrengen in een massage.

Bij mij zijn zowel vrouwen als mannen welkom.

Kosten:
Per sessie van ongeveer twee uur, inclusief kennismakingsgesprek en evaluatie na afloop,      € 160,-

Zijn jullie een stel en willen graag meer weten over tantra?  Dan is een privé workshop misschien iets voor jullie. Ook hiervoor geldt, vraag naar de mogelijkheden.

Namasté

 

Wil je een afspraak maken of meer info van Bert persoonlijk?
Voor het 1e contact werken wij uitsluitend via het contactformulier.

Via dit contactformulier kun je vragen stellen, voorkeuren doorgeven, afspraken maken enz. KLIK HIER voor het contactformulier. Vermeld wel even de naam van de masseur/masseuse.

Wij garanderen je dat er absoluut discreet wordt omgegaan met dit formulier en je emailadres en eventuele telefoonnummer voor geen enkele andere zaken gebruikt zal worden dan enkel om je te informeren, te antwoorden op je vragen of afspraken te bevestigen.