Britt: tantramassage regio Haarlem

Britt voor een Tantramassage in de regio Haarlem

Mijn naam is Britt en ben al heel lang fysiotherapeute, maar de afgelopen 12 jaar ben ik mij helemaal gaan richten op Tantra. Ik heb hier ook diverse cursussen in gedaan.

“Met vloeiende bewegingen de verzamelde sensuele energie vervolgens over het gehele lichaam te verspreiden, samen op zoek naar geestelijke en lichamelijke verruiming, dit wil ik graag aan mijn cliënten geven”

Als je behoefte hebt om eens heerlijk te ontspannen, even een uurtje alles aan je voorbij te laten gaan, ben je hier op het goede adres.
Met behulp van mijn tantramassages worden alle blokkades opgeheven, u gaat weg als een ander mens. Het hele lichaam komt aan bod.

Na binnenkomst zal er eerst een kort gesprek ter kennismaking zijn, vervolgens ga je lekker op de tafel liggen en zal ik wat ademtechnieken  met je doornemen. (indien gewenst)
Voor en na de massage zult u helemaal gewassen worden door mij, dit gebeurt op de massagetafel. (geen douche) mijn klanten ervaren dit als wasritueel als een cadeautje.

Ik heb jaren ervaring in het geven van heerlijke tantra massages.
Bij mijn massage gaat het wel om een massage, maar niet in de zin van het losmaken van de spieren, maar veel langzamer en veel relaxter. Mijn massage biedt lange, vloeiende bewegingen om de verzamelde sensuele energie vervolgens over het gehele lichaam te verspreiden i.p.v. het richten op bepaalde delen van het lichaam. Breng uw lichaam en uw passie weer tot leven. Het masseren van de lingam behoort tot de mogelijkheden.

      

Bij mij kom je volledig tot rust in een rustige ontspannen omgeving.
Ik heb een prachtige massageruimte aan huis in Haarlem.
Bij mij komt je hele lichaam liefdevol en met respect aan bod,

Wat ik heel belangrijk vind is wederzijds respect. Mijn massage gaat om het ontvangen. Dus geen sex of intiem. Mijn tantramassages geef ik alleen aan mannen.

Tarieven:
60 min: 140 euro
90 min 180 euro
Er kan cash of via een tikkie betaald worden.

 

Wil je een afspraak maken of meer info van Britt persoonlijk?
Voor het 1e contact werken wij uitsluitend via het contactformulier.

Via dit contactformulier kun je vragen stellen, voorkeuren doorgeven, afspraken maken enz. KLIK HIER voor het contactformulier. Vermeld wel even de naam van de masseur/masseuse.

Wij garanderen je dat er absoluut discreet wordt omgegaan met dit formulier en je emailadres en eventuele telefoonnummer voor geen enkele andere zaken gebruikt zal worden dan enkel om je te informeren, te antwoorden op je vragen of afspraken te bevestigen.