CHLOE- tantramassage regio Haarlem

Mijn naam is Chloe, ik ben ademhaling- en massage therapeut. Alles draait bij mij om de ontspanning en zorgen dat jij lekker geniet en jezelf op je gemak voelt. Het loslaten van spanning d.m.v. ademen of massage is hier the key.

Bij mij ben je in “gouden” handen 😉

In 2005 heb ik bij “the Art of Living” de “Sudarshan Krya” gedaan en heb ervaren hoe belangrijk ademhalen is om processen op gang te brengen in je lichaam en geest! Nu gediplomeerd holistisch gezondheidstherapeute, ademtherapeute en massagetherapeute.

De massage mogelijkheden:
Je hebt de keuze in Kundalini-, Tantra-, Ontspannings- en All Senses massages. Al deze massagevormen zorgen ervoor dat je even loskomt van de stress van alledag.

Voel je lichter, vrijer en levenslustiger


Mijn werkwijze:

Ik heet je welkom in mijn praktijk en het kan wellicht wat spannend voor je zijn. We beginnen daarom eerst met een kennismakingsgesprek en wat drinken, zodat je jezelf volledig vertrouwd kunt voelen tijdens de massage. De basis van mijn behandelingen is zachtheid, loslaten, wederzijds respect en acceptatie van jezelf.

Bewust ademhalen is een beproefde manier om contact te maken met je lichaam en in het hier en nu te belanden, net als bij meditatie. Je maakt een reis naar binnen, waarbij je ademhaling het voertuig is

Even bewust bij jezelf blijven en alle gevoelens die daar aan te pas komen. Hierin begeleid ik je en mag je mij alles vragen, en volkomen in het hier en nu geraken.

Tantra laat zien dat je kunt leren genieten van het verlangen. Het gevoel van verlangen kan op zich een staat van geluk zijn, niet iets wat vervuld moet worden. Met andere woorden: geniet van de weg, niet van de bestemming.

● De behandelingen zijn voor mannen en vrouwen
● Geen intiem

Tarieven en betalingsmogelijkheden:
Tarief
● Massagesessie 1 uur 140,-     Massagesessie 1,5 uur 180,-
● Indien het niet mogelijk is om op de gemaakte afspraak aanwezig te zijn, laat me dit dan 24 uur van te voren weten. Anders wordt de voor je gereserveerde tijd alsnog in rekening gebracht

Betaling
● Betalen kan cash of met een overschrijving
● We regelen de betaling vóóraf, zodat je na je massage met een heerlijk gevoel verder kan, en als je onderwijl toch verlengt dan betaal je dat achteraf bij
● Een factuur is mogelijk

Openbaar vervoer
● op 10 minuten lopen vanaf station Haarlem

Wil je een afspraak maken of meer info van Chloe persoonlijk?
Voor het 1e contact werken wij uitsluitend via het contactformulier.

Via dit contactformulier kun je vragen stellen, voorkeuren doorgeven, afspraken maken enz. KLIK HIER voor het contactformulier. Vermeld wel even de naam van de masseur/masseuse.

Wij garanderen je dat er absoluut discreet wordt omgegaan met dit formulier en je emailadres en eventuele telefoonnummer voor geen enkele andere zaken gebruikt zal worden dan enkel om je te informeren, te antwoorden op je vragen of afspraken te bevestigen.