Claire: tantramassage regio Den Haag – Zoetermeer – Delft – Leiden – Rotterdam

 

Claire voor een tantramassage in de regio Den Haag – Zoetermeer – Delft- Leiden – Rotterdam

“Tantra is zo veel meer dan seksualiteit. Tantra is een levenswijze, een weg naar ‘zijn’. Het pad is alles omvattend zoals elk spiritueel pad, zooals Boedhisme of Taoïsme. Massage is een hulpmiddel.”

Tantra betekent dat je laat zijn wat er is. In zijn algemeenheid zijn tantra massages gericht op het ervaren van aanraking, intimiteit, huid-huid contact en ‘zijn’. Ook is het verhogen van de levensenergie een belangrijk aspect binnen tantra. Respect. Je verhouding met de natuur, de schepping. Het horen van het innerlijke.

Seksualiteit of het verhogen van seksuele energie kàn daar een bijdrage bij leveren. Op de juiste manier toegepast, wordt de Prana die naar ons lichaam toekomt verhoogt. Door liefdevolle aanraking of door meditatie kan je jezelf openen. De levensenergie kan weer beter stromen. Het hart opent zich waardoor liefde weer beter te voelen is. Het kruinchacra opent zich, kosmische energie kan naar binnen komen en kan je voeden.

Door alle vormen van aanraking kunnen de gelukshormonen toenemen en hierdoor voel je je blijer en voel je meer liefde. Een knuffel, een streling of een lief woord. Heel eenvoudig dus. Maar voor sommigen is dit zo’n gemis.

Tantrische massage kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Het kan zich richten op het openen van de geest en het relaxen van het lichaam. Het kan zich richten op het opwekken van seksuele energie. Of op transformatie.

Basisuitgangspunt is dat alle gevoelens die er zijn er mogen zijn. Maar dat ze net zoals binnen het Boeddhisme niet de hoogste energie is die er is. Je kan dan verschillende kanten op, 1. je ‘leeft’ het uit en 2. ‘je ‘beheerst’ of 3. je ‘overstijgt’ of een combinatie. Verschillende wegen naar eenzelfde doel.

Binnen Tantra kan je ontdekken : wie jij bent, onthechting, beheersing vs. het vrijelijk laten stromen oftewel de beheersing ervan. Onnodige ballast kan je verwerken (dmv eraan werken), van je afwerpen (lijkt op weggooien) of transformeren (veranderen, de energie komt weer bij jou terug). Je kan je energie verhogen, tot innerlijke bevrijding komen, op je plek terecht komen, eenheid ervaren, tot verlichting komen.

Iets meer over mezelf
Ik ben Nederlandse origine maar met mijn hart deels in Azië, deels in Frankrijk. Ik beoefen het pad van spiritualiteit alweer bijna 25 jaar en heb verschillende leraren gehad vanuit verschillende tradities. Sinds 2002 is daar ook Tantra bijgekomen in eerste instantie in Nederland in Den Haag o.a. Later was ik in de bijzondere situatie om in Azië spirituele lessen te ontvangen binnen de mystieke leer van tradities, en ook verschillende initiaties te ontvangen en ook in verschillende landen. Onverwachts, soms ’s nachts, soms in de natuur. Door Sjamanen o.a., een enkele door een monnik. Hierbij verschillende seksuele initiaties.

Mannen / vrouwen
Ik werk met mensen. Natuurlijk is hat anders om een mannenlichaam vast te houden of een vrouwenlichaam, maar toch verschillen mannen en vrouwen minder dan we soms denken. Mannen en vrouwen hebben eenzelfde pad te lopen en beide hebben baat bij het verhogen van hun trilling. Door de levens heen hebben we mannen- en vrouwenlevens. Nu ben je aangekomen bij het in harmonie brengen van al die ervaringen en om héél te worden. En dat is het doel van tantra, het is een pad zoals Boeddhisme of Taoïsme of zoals in het oude Egypte (Nubië) gebruikelijk was.. Ik heb beide kanten in balans en kan je dus zowel met je mannelijke als met je vrouwelijke energie helpen. Je kan mijn super-vrouwelijke Godinnenkant ervaren, of mijn stoere mannelijke kant. Als ik met een man of een vrouw masseer, is er vaak is dat een polarisatie, en soms zijn wij in dezelfde energie.

Mannen: sommige mannen denken als ze naar een tantra-masseuse gaan, dat ze een prostituee gaan bezoeken. Je zal teleurgesteld worden en ik wil je vragen dat als je zoiets zoekt, naar een ander adres uit te kijken. Tantra werkt wèl met seksuele energie, maar deze energie wordt opgewekt om je totale energieniveau in jouw fysieke en energetische lichamen te verhogen. Een volledige massage van je hele lichaam zal of kan je erotische gevoelens geven en dat is prima. En als je penis stijf wordt is dat ook oké. Als je wil kan ik deze masseren. Niet om als doel een orgasme te hebben, maar als doel om de opgewekte energie in je lichaam te brengen. Deze ‘levensenergie’ gaat dan zijn werk doen om in jouw leven de stappen te maken.

Vrouwen: wees van harte welkom om Tantra te ervaren. Alles wat jij wil mag er zijn. Indien je wil kan ik je helpen om jouw levensenergie te verhogen. Omdat levensenergie en seksuele energie hetzelfde zijn, steun ik je ook graag met jouw seksualiteit, net zo als met jouw innerlijke gevoelens. Iedere vrouw is anders en het is uiteraard afhankelijk van jouw ervaring. Als je blokkades hebt op seksualiteit bv vanwege misbruik of vanwege een dwingende conditionering (als er vaak tegen je is gezegd hoe je je hoort te gedragen en wat er niet mag), dan kan je deze stapje voor stapje verwerken. Een vrouw mag heel gerust wel een orgasme hebben, en ik zal je helpen de energie naar binnen te halen zodat jij je levensenergie kan verhogen.

Soorten tantra-massages
Bij veel masseuses kan je kiezen uit een serie soorten behoorlijk nieuw ontwikkelde neo-tantrische massages. Uiteraard is het volgen van een patroon prima, maar mijn leraren hebben me juist leren werken vanuit het vormeloze. Daardoor werk ik het liefst vanuit mijn innerlijke gevoel en afstemming. In Tantra mag je alles ervaren en wordt geaccepteerd wat er is. We hebben respect voor elkaar en dat betekent dat wat wordt besproken of beleefd binnenskamers blijft en wederzijdse grenzen worden gerespecteerd. Je mag bij mij genieten maar ook je kwetsbaarste gevoelens mogen er zijn. Ik wil je bieden wat jij innerlijk nodig hebt c.q. wat jou het meest support in jouw leven nu. Ik probeer contact te maken met jouw innerlijke wens op het diepste niveau. De massage’s zijn full-body massages en ik gebruik mijn hele lichaam om jou de ervaring te geven. Dit is intiem en helemaal oké. Dit is volledig vanuit respect van mens tot mens, van ziel tot ziel en van lichaam tot lichaam.

Voorwaarden zijn, dat jij jouw toestemming hebt gegeven aan het begin van de sessie, dat ik niet over jouw grens heen ga maar indien dat toch per ongeluk probeert, dat jij in staat bent je grens aan te geven. Ik verwacht je schoon gewassen en vrij van soa’s of besmettelijke (huid)ziektes. In deze tijd van covid-19 de daarvoor geldende gebruiken en in geval van twijfel stel ik de massage liever uit.

Ik raad je aan om vóór de massage te voelen wat je intentie is voor deze afspraak. Het is fijn als je dit aan te geven als we van start gaan. Ik ben dan het best in staat om je hierbij te helpen. Ik raad je aan om na de massage wat rust in te plannen. Je komt in je gevoel terecht dus het is fijn om in je gevoel te blijven en niet meteen weer mentaal actief moet zijn.


Tarief

● sessie massage ca 3 uur, waarvan 90 minuten massage: € 200,-
● douchen is mogelijk
● afzeggen binnen 24 uur vóór de massage betekent dat je toch moet betalen/als je een afspraak hebt gemaakt en dat als je toch moet annuleren dit zo vroeg mogelijk doet.
● betalen kan cash of met een tikkie
● we regelen de betaling vóóraf, zodat je na je massage met een heerlijk gevoel verder kan, en als je onderwijl toch verlengt dan betaal je dat achteraf bij
● een factuur is mogelijk
● er wordt alleen maar ‘wit’ gewerkt

Wil je een afspraak maken of meer info van Claire persoonlijk?
Voor het 1e contact werken wij uitsluitend via het contactformulier.

Via dit contactformulier kun je vragen stellen, voorkeuren doorgeven, afspraken maken enz. KLIK HIER voor het contactformulier. Vermeld wel even de naam van de masseur/masseuse.

Wij garanderen je dat er absoluut discreet wordt omgegaan met dit formulier en je emailadres en eventuele telefoonnummer voor geen enkele andere zaken gebruikt zal worden dan enkel om je te informeren, te antwoorden op je vragen of afspraken te bevestigen.