Cora: tantramassage regio Utrecht-Nieuwegein

Cora voor een Tantramassage in de regio Utrecht-Nieuwegein-Woerden

“Minnares: liefdesvuur, speelsheid, helend, transformatie.”

Ik heb lang nagedacht of ik de term Tantramassage wel wil gebruiken. De reden daarvoor is ook al beschreven op deze website. Er zijn zoveel verschillende en verwesterse vormen van Tantra, dat het woord veel verschillende invullingen oproept. Ik heb geen idee wat jij verwacht en jij geen echt beeld van wat ik te bieden heb.

In mijn seks-en intimiteitscoaching praktijk pas ik wel elementen toe uit “de Tantra”, maar ik benoem het niet als zodanig. Ik heb met mijn meer dan 30 jaar ervaring mijn eigen vorm ontwikkeld, samengesteld uit diverse disciplines. En die diciplines betrek ik tevens in mijn massages.

Eind vorige eeuw stond ik aan de wieg van bepaalde specifieke massage handgrepen voor de Penis en de Yoni en deze technieken doorgegeven aan diverse ” Tantra” scholen in Nederland. Ik ben met mijn massages ook uitgebreid en verschillende keren als eerste op de Nederlandse TV te zien geweest o.a. bij ” Beter in Bed”, ” de Reunie”, ” Spuiten&Slikken” , “Sexacademy” en heb zo geholpen deze massages meer algemeen geaccepteerd te maken en uit de massagehuizen sfeer te halen.

Cora geeft een Taoistische Erotische Massage (TEM) aan een deelneemster die zij begeleidde als sekscoach in de TV serie ” Beter in Bed” .

Deze technieken zijn in de jaren tachtig ontwikkeld als onderdeel van Taostische erotische massage (TEM) door Annie Sprinkle PhD. en Joseph Kramer PhD en o.a, gebaseerd op TAO drukpuntmassage en ademwerk. Zij hebben deze wereldwijd in hun workshops verspreid en zo zijn vele van deze handgrepen ook verweven geraakt en doorgegeven aan Tantra massage opleidingen.

Dus vergeef me als ik niet de term Tantra gebruik in mijn aanbod, maar de termen aanhoudt die ik gebruik in mijn praktijk. Ik zal per massage beschrijven wat het inhoudt. Er zijn uiteraard veel overeenkomsten met Tantra.

Ik heb een indeling gemaakt van sensueel naar expliciet seksueel. Van beginnend naar gevorderd.

En ik heb een paar reacties toegevoegd van tevreden cliënten die je voor gingen.

Misschien is de omschrijving van een cliënt van mij als een combinatie van Moeder & Minnares wel de meest veelzeggend. Ik vertegenwoordig het vrouwelijke principe.
De Moeder in mij omgeeft je met onvoorwaardelijke liefde, geborgenheid, koestering.
De Minnares in mij stookt je liefdesvuur op met geraffineerde speelsheid wat helend is en transformatie bewerkstelligt.

Voor alle massage afspraken geldt:

Alleen massages! Geen body to body en geen seks.
Ook geen telefonische afspraken of verduidelijking , contact en afspraken verlopen alleen via email.

Afspraken kunnen van ma t/m vr tussen 10.30u en 17.00u.
’s Avonds is niet mogelijk.
Bij hoge uitzondering kan het in het weekend.

Bij binnenkomst is er voorafgaand aan de massage een kort gesprek wat de focus van de massage bepaald zodat ik deze helemaal op jou kan afstemmen. Eventueel leer ik je een benodigde ademhaling.

De massage vindt plaats in mijn goed geventileerde en sfeervolle praktijk.
Ik ben niet naakt of uitdagend gekleed. Wel stijlvol sensueel.|
Vooraf en achteraf is er gelegenheid tot douchen.
Geen seksuele interactie tussen ons. Het gaat o.a. om de kunst van het ontvangen.

Sensuele massage.
Tarief : 175,- voor 60 minuten.

Uit je hoofd en in je lijf!
Een massage waarin ik al mijn kunsten met liefde op je loslaat en gebruik maak van verschillende vormen van aanraking en die heel langzaam met veren, bont, muziek en geur opgebouwd wordt naar aanraking met sensuele zachte handen. Zodat je weer kunt voelen hoe fijn het is om aangeraakt te worden zonder seksuele intentie.
Bij voorkeur met de ogen dicht of met een blinddoek. Jezelf laten verwennen dus met liefde , aandacht en sensualiteit. Heerlijk genieten met de focus op je lichaam en het loskomen van je gedachten.

Je kunt kiezen tussen heerlijk geurende massage olie of zijdezacht massage poeder, wat heerlijk sensueel aanvoelt.

Sensuele Erotische massage
Tarief: 200,- Euro voor 60 minuten.

Een Sensuele Erotische Massage is zacht, sensueel, erotisch en gericht op het stimuleren van de zintuigen en het openen van het hart. Je genitaliën worden aangeraakt en gemasseerd, er wordt niet bewust naar seksuele opwinding en/of ontlading toegewerkt. De opgewekte energie wordt door middel van  massage en ademhaling verspreidt.

De ademhaling is diep en rustig.

Vooral voor beginners is een Sensuele Erotische Massage aan te raden. Het is als thuiskomen in je lichaam. Het zijn misschien voor jou ook de eerste stapjes om bewust om te leren gaan met je erotische energie.


Yoni massage.
Tarief:
175,- Euro voor 60 minuten.
200,- Euro voor de-armouring Yoni Massage van 90 minuten. Aansluitend leer ik je hoe dit bij jezelf te doen.

Een Yoni massage is een massage van de vagina, venusheuvel, liezen, genotslippen, clitoris en inwendig de bekkenbodemspieren en de G-spot. Ik maak daarbij onder andere gebruik van drukpunten om de doorbloeding en de doorstroming van energie te bevorderen. Eventuele blokkades worden weggemasseerd. Ik leer je ook hoe je bewust gebruik kunt maken van je ademhaling om oud zeer los te laten en om meer genot toe te staan.

Het doel is een ontspannen staat van opwinding te bereiken. Een orgasme is niet het einddoel, maar kan en mag spontaan gebeuren. Het gaat vooral om het genieten en het je weer helemaal eigen maken van jouw Yoni, de bron van al je levenslust en creativiteit.

De massage vind plaats op een matras.

Reactie van een cliente:
Hoi Cora,
Nou, pffff,
Even bekomen van mijn nieuwste ervaring.….
Tja, hoe moet ik dat uitleggen?
Jij hebt een onbereikbare droom, fantasie ineens “down to earth” gebracht! En wat ben jij toch weer een bijzonder mens…..je krijgt het toch weer voor elkaar dat ik de volgende stap weer zet en je maakt alles zo normaal. In mijn verste dromen en gedachten had ik niet kunnen bedenken dat het zoals afgelopen woensdag zou lopen.
Je bent gewoon psychologe, seksuologe en haptotherapeut in een gedraaid!!!!

Penis massage.
Tarief: 200,- voor 60 minuten.

Laat je verrassen door totaal andere handgrepen dan die je gewend bent.
Leer grote hoeveelheden seksuele energie te bevatten zonder dat dit tot een onhoudbare zaadlozing leidt.
Laat je een uur lang sensueel verwennen tot extase.
Puur genieten.
Leer een speciale ademhaling waardoor je het veel langer volhoudt.

Wat is een Penis massage:

Een Penis massage is een massage van de penis, buik,  liezen, ballen, toompje, eikel en het perineum.

Er wordt gebruik gemaakt van drukpunten gebaseerd op de Tao en van zachte sensuele massagetechnieken.
De massage wordt desgewenst afgesloten met de  “Big Draw” om de opgewekte energie op te slaan.
Je wordt gemasseerd op een massagetafel.

Deze massage kan eventueel in combinatie met een prostaat massage.


Prostaat massage:
Tarief: 200,- Euro voor 60 minuten.

Bij veel Westerse mannen is de prostaat te sterk vergroot. Vooral bij mannen boven de 50 jaar kan dit problemen geven met plassen en met sex. Dit heeft te maken met het voedingspatroon en leefgewoontes van onze moderne maatschappij. Denk aan prikkels vanuit reclame, stimulerende middelen zoals koffie,
alcohol, roken en andere drugs, giftige stoffen, smaakmakers, witmakers, hormonen etc. Of zelfs door een tekort aan seksuele ontlading. Maar ook een verkeerd zadel op je fiets kan de boosdoener zijn. Of zelfs al te veel zitten.
Ik kijk samen met jou naar de eventuele oorzaken en wat je er zelf aan kunt veranderen. En ik geef je een uitwendige en inwendige prostaat massage waarbij jij jouw gevoelens totaal mag voelen en doorleven. Dit kan van alles zijn van angst, boosheid, stress tot lust en opwinding en het krijgen van een erectie.

De massage vindt plaats op een massagetafel.
Deze massage kan eventueel in combinatie met een Penis massage

Taoistische Erotische massage (TEM)
Tarief: 250- Euro voor een sessie van 90 minuten.

Deze massage is voor gevorderden. Er worden grote hoeveelheden seksuele energie opgewekt en verspreidt.

TEM is een vorm van algehele erotische lichaamsmassage die onder meer door middel van het stimuleren van Taoïstische drukpunten op het lichaam en de geslachtsorganen, seksuele energie door het lichaam verspreidt en deze opslaat. Beleef seks in een geheel andere staat van opwinding. Met meer ruimte voor voelen en om je seksuele zelf  beter te  leren kennen. Ruimte ook om je bewust te worden van je [seksuele] identiteit en je verbinding met het AL [God, Godin, Kosmos, Christus, Boeddha, Nirwana, extase ,spiritualiteit of hoe je het ook maar wil noemen].

Er wordt bewust gebruik gemaakt van ademhalingstechnieken zoals de vuurademhaling, die ik je vooraf leer.
De massage wordt desgewenst afgesloten met de  “Big Draw” om de opgewekte energie op te slaan.

Een TEM laadt je op.  Bovenal is het heerlijk en bevordert het de algehele gezondheid. Na een TEM ben je energiek of juist heerlijk relaxed, creatief , geïnspireerd en kun je de wereld weer aan.

De massage verbindt lichaam en geest, bevordert de creativiteit en herstelt het contact met het spirituele.

Voor mannen is de eerste ervaring met TEM te vergelijken met de aller eerste zaadlozing. Een gevoel om nooit meer te vergeten. Het leert je tevens om controle te krijgen over je zaadlozing en lange tijd in een staat van opwinding te verkeren en de opgewekte energie om te zetten in levensenergie.

Voor vrouwen is deze massage van o.a. de Yoni heerlijk ontspannend en opwindend tegelijkertijd. Het totaal omarmen van de seksuele energie zonder verwachtingen.

Reactie van een ervaren [Tantra] masseur na het ontvangen van een TEM:
Ik wil je nog een keer bedanken voor de mooie ontmoeting van gisteren. Je hebt een mooie kwaliteit van aanraken en aanwezig zijn. Heel liefdevol. .respectvol. .en vertrouwd. Dank je.

Reactie van cliënt na TEM:
Hoi Cora,
Even een berichtje hoe ik de TEM van afgelopen week heb ervaren.
Tijdens de sessie was het al heel fijn.
Nieuwe dingen gevoeld, doordat je het “vuur aan de schenen ging leggen”
En de totale lichaamspiekervaring gewoon Divine.
Besefte gelijk dat er nog veel meer potentieel in het lichaam zit.
Maar ja je moet wel weten hoe! De dagen erna heel fijn gevoeld.
Niet de gebruikelijke zware moeheid.
Dus het maakt wel uit met wie ik “werk” en de mate van het volmaken van een cyclus. En hoe het “energiemamagement” is
In de meeste workshops en sessies is dat meestal niet compleet. Kan vaak ook niet anders.
Dus lekker het volle gevoel laten kabbelen. 

Reactie van een mannelijke cliënt na een TEM:
Nog hartelijk bedankt voor je massage van vorige week donderdag.
Deze heeft me heel goed gedaan. En ook mijn klachten (CPPS) waren weer een
stukje minder. Hartelijk bedankt!

Voor koppels:

Sensuele Erotische Massage Playshop voor koppels.
Tarief: 300,- Euro. De playshop duurt 2,5 tot 3 uur.

Leer elkaar liefdevol erotisch masseren. Kom meer tot elkaar door elkaar heerlijk te verwennen.

Een Sensuele Erotische Massage is zachte, sensueel, erotisch en gericht op het stimuleren van de zintuigen en het openen van het hart.
De ademhaling is diep en rustig. De massage is gericht op genieten en verbinden.

Wat leer je:
Elkaar een Sensuele Erotische Massage te geven die het hart opent.
Hoe je seksuele energie met je ademhaling te regelen.
Technieken voor het bereiken van een totaal lichaams orgasme ofwel vallei orgasme.
Diepe intimiteit en overgave ervaren.

Taoistische Erotische Massage (TEM) Playshop voor koppels.
Tarief: 300,- euro. Deze privé workshop duurt 2,5 uur.

Wat leer je:
Elkaar een sensuële massage te geven die het hart opent.
Hoe je seksuële energie met je ademhaling te regelen.
Specifieke handgrepen voor het opwekken van seksuële energie.
Genitale reflexologie, de verbinding tussen de organen en specifieke punten op de Penis en op en in de  Yoni.
Taoïstsiche drukpunt technieken op de Penis en de Yoni.
De-armoring de Yoni
Hoe seksuële energie op te wekken, te circuleren en op te slaan.
Vuur ademhaling.
De Big draw.
Technieken voor het bereiken van een totaal lichaams orgasme ofwel vallei orgasme.
Technieken voor het onder controle krijgen van de zaadlzoing.
De verbinding tussen seksualiteit en spiritualiteit ervaren.

Een TEM laadt je op. Bovenal is het heerlijk en bevordert het de algehele gezondheid. Na een TEM ben je energiek of juist heerlijk relaxed, creatief , geïnspireerd en kun je de wereld weer aan.

Wat is een TEM?
TEM is een vorm van algehele erotische lichaamsmassage die onder meer door middel van het stimuleren van Taoistische drukpunten op het lichaam en de geslachtsorganen, seksuele energie door het lichaam verspreidt en deze opslaat. Beleef seks in een geheel andere staat van opwinding. Met meer ruimte voor voelen en om je seksuele zelf beter te leren kennen. Ruimte ook om je bewust te worden van je [seksuele] identiteit en je verbinding met het AL [God, Godin, Kosmos, Christus, Boeddha, Nirwana, extase ,spiritualiteit of hoe je het ook maar wil noemen].

Voor mannen is de eerste ervaring met TEM te vergelijken met de aller eerste zaadlozing. Een gevoel om nooit meer te vergeten. Het leert je tevens om controle te krijgen over je zaadlozing en lange tijd in een staat van opwinding te verkeren.

Voor vrouwen is deze Yoni massage heerlijk ontspannend en opwindend tegelijkertijd. Eindelijk tijd voor de vrouw zonder de dwingende behoefte van je partner om snel seks te hebben. Dit kan ook toegepast worden voor De-armoring the Vagina, een nieuwe term om oude blokkades in de vagina weg te masseren en los te laten. In combinatie met een TEM is dit zeer ontspannend en tegelijk wordt er zo de ruimte gecreëerd om veel erotische energie te kunnen bevatten, circuleren en opslaan.

Reactie van stel dat TEM kwam leren.
We reden met een fijn gevoel naar huis, ook enigszins verward. Hoe kan iets zo intiems toch zo vanzelfsprekend gedeeld worden met jou? Allebei vonden we dat je het met veel respect en liefdevol deed, voelden ons gezien (en gevoeld!) zoals we zijn. X had het, zijn eigen woorden, ‘helemaal door’. Hij had volledige controle over zich zelf en was tegelijk helemaal vrij en genoot met volle teugen. Ook ik voelde me helemaal vrij om me echt te laten gaan. Zo kon ik klaarkomen met hem in me zonder dat hij klaarkwam. Wauw, dat is echt nog nooit gelukt en het was zo ontzettend mooi en lekker dat ik erna gewoon van moest huilen..
We hebben ons tot 3 uur helemaal laten gaan, steeds opnieuw beginnen, even pauze voor een drankje, de cd weer aan, blokjes hout erbij enz. ook dat is helemaal nieuw. Eerder zou daarmee de sfeer verstoord zijn en de drempel te hoog om verder te gaan.
De dagen erna hebben we nog heel veel plezier gehad van het nagenieten. X voelde zich energiek en verlicht met onderstr-omende rust. En allebei heel erg bevrijd!
Dat we dit na 25 jaar mogen ervaren en meemaken voelt als een groot geschenk. Helemaal als ik bedenk waar we vandaan komen.
Dank je wel Cora! Je hebt ons de goede weg gewezen, dat is zeker!

Wil je een afspraak maken of meer info van Cora persoonlijk?
Voor het 1e contact werken wij uitsluitend via het contactformulier.

Via dit contactformulier kun je vragen stellen, voorkeuren doorgeven, afspraken maken enz. KLIK HIER voor het contactformulier. Vermeld wel even de naam van de masseur/masseuse.

Wij garanderen je dat er absoluut discreet wordt omgegaan met dit formulier en je emailadres en eventuele telefoonnummer voor geen enkele andere zaken gebruikt zal worden dan enkel om je te informeren, te antwoorden op je vragen of afspraken te bevestigen.