Ela: tantramassage België regio Turnhout

 

Ela, voor een Tantramassage in België regio Turnhout

Mijn naam is  Ela en ik nodig je uit op een reis naar grotere zelfliefde, zelfbewustzijn, uitbreiding en ontwaking van je heilige energie. Ervaar je lichaam, hart, en geest door de activatie van je Goddelijke essentie tijdens een tao massage, tantra massage massage.

“Met mijn handen laat ik jou je lichaam ontdekken op een liefdevolle manier”

Tantra massages verzorg ik voor vrouwen en mannen en koppels  in Vlaanderen, mijn naam is Ela. Jij mag volledig wegdromen tijdens jouw tantra massage . Met mijn handen laat ik jou je lichaam ontdekken op een liefdevolle manier. Je levensenergie JIJ  wordt opgewekt, zodat je weet dat je leeft… Leven in het ‘Hier en Nu’ is genieten van een tantra massage.

KASMIRISCHE MASSAGE

Je wordt gemasseerd op een Thaise matras van kapokrollen. Doordat de mat op de grond ligt, hebben we een stevige ondergrond. Zo kan ik tijdens het masseren volledig opgaan in het moment. Deze tantrische manier van masseren de Kasmirische wijze genoemd.

TAO MASSAGE

De tao massage bevat verschillende technieken uit verschillende scholen van massage met elementen uit yoga,  bioenergetica en tantra massage. De ontwikkeling van tao massage werd sterk beinvloed vanuit de Taoïstische esoterische healing zoals onderwezen door Mantak Chia.
Zowel de tao massage, tao yoga als chi kung komen voort uit de Taoïstische, boeddhistische en Confuciaanse filosofie en bieden toegang tot hogere niveau’s van bewustzijn en ontwaken in je ware natuur.

De ontvanger van een massage speelt een passieve rol in het proces waarbij seksuele aanrakingen van de therapeut niet zijn toegestaan. De therapeut is steeds gekleed en de ontvanger wordt gemasseerd op een massagetafel. Het proces combineert het gevoel van welzijn geassocieerd met diepe ontspanning en soms met een therapeutische confrontatie van dieper liggende problemen.

De ontvanger van Tao massage kan de massage verdiepen door zelf thuis te oefenen met ademhalingsoefeningen, tao yoga en chi kung. Hierbij ontstaat een  diep ritmische ademhaling en kalm meditatieve staat van geest door coördinerende traag stromende beweging.

TAO HEALING

Tao healing opent de poort naar jouw Hart en jouw Ziel. De sessie begint met een introductie en een korte uitleg over Tao. daarna begin we met Energiemassage genezing van je lichaam en geest de bedoeling is je energie kanalen om een lijn brengen hoofd hart yoni.   Dit kan allerlei emoties en sensaties opleveren, die allemaal welkom zijn.Aangezien onze cellen geheugen houden, kunnen er momenten zijn waarin u pijn of ongemak ondervindt, emoties of geluiden vrijlaten en dit is normaal en kan diep worden genezen als u in het verleden negatieve ervaringen of trauma hebt gehad. De massage kan je energie ook zo diep inactiveren dat je alles kan vrijlaten Ik heb geen verwachting van jou en ben hier gewoon om je laten voelen en begeleiden in je reis en mijn doel is om een pure, liefdevolle energie laten voelen en ervaren

Naarmate de sessie tot een einde komt, laat ik je rustig ontspannen, zodat jij volledig met jezelf kunt zijn en de sensaties in jou w lichaam kunt genieten.

OOSTERSE ONTSPANNINGSMASSAGE

Oosterse ontspanningsmassage is zacht, eerlijk en professioneel en daardoor beschikbaar voor iedereen die op zoek is naar een stukje van zichzelf.

Oosterse ontspanningsmassage geeft een heerlijk gevoel van welzijn tijdens en na de massage… Het raakt jouw ziel op een  liefdevolle wijze tijdens je ontdekkingsreis naar jezelf…

Uw sessie eindigt met de gelegenheid om uw ervaring te delen,
Tarief: € 120,- voor 1 uur (totale massagetijd inclusief gesprek vooraf en douchen)
Tarief: € 170,- voor 1,5 uur (totale massagetijd inclusief gesprek vooraf en douchen)
Tarief:  2,5 uur op aanvraag

PRAKTIJK is reeds jaren bekend een vaste waarde in Tao healling en in de traditionele Tantra massage.

We zijn bekend van Rtl boulevard Marie Claire en P Magazine. knuffel therapy.

 

Wil je een afspraak maken of meer info van Ela persoonlijk?
Voor het 1e contact werken wij uitsluitend via het contactformulier.

Via dit contactformulier kun je vragen stellen, voorkeuren doorgeven, afspraken maken enz. KLIK HIER voor het contactformulier. Vermeld wel even de naam van de masseur/masseuse.

Wij garanderen je dat er absoluut discreet wordt omgegaan met dit formulier en je emailadres en eventuele telefoonnummer voor geen enkele andere zaken gebruikt zal worden dan enkel om je te informeren, te antwoorden op je vragen of afspraken te bevestigen.