Garcia: tantramassage regio Hilversum

Voor een Tantramassage in de regio Hilversum

Over Garcia

Hallo ik ben Garcia en gewoon Nederlandse.

Voor mij is het geven van Tantramassage in verbinding gaan en invoelen waar liefde en warmte nodig is. Met volledige aandacht ga ik in contact met elk plekje van je lichaam en laat ik de energie stromen.

“Tantra is je overgeven aan het binnenlaten van sensuele liefde en aandacht voor elk deel van wie je bent ”


De Tantramassage

Je lichaam wordt met warme massageolie gemasseerd, waarbij tedere strelingen, zachte en soms ook wat stevigere aanrakingen elkaar opvolgen. De vitale levensenergie die hierbij wordt opgewerkt gaat door je hele lichaam stromen. Alles in de tantramassage mag er zijn ….. gevoelens van extase, ontroering of opwinding, alles is oke. Je kunt al die intense ervaringen gebruiken om dieper in contact te komen met wie je in wezen werkelijk bent en zo andere nieuwe sensaties ervaren.

Een tantramassage helpt je om je levendiger, sensueler en meer aanwezig in je hele lichaam te voelen. Hierdoor ervaar je meer levenslust en creativiteit en het contact met anderen wordt gemakkelijker. Eventuele pijn, spanning en schaamte bij intimiteit en seksualiteit kunnen oplossen, doordat je tijdens de massage liefdevol met deze gevoelens contact maakt. Je bent je meer bewust van wie je bent en gaat voorbij aan al je herinneringen en eerdere ervaringen.

Tarieven voor een tantramassage:
90  minuten 165
120 minuten 195 

 

 

Wil je een afspraak maken of meer info van Garcia persoonlijk? Voor het 1e contact werken wij uitsluitend via het contactformulier.

Via dit contactformulier kun je vragen stellen, voorkeuren doorgeven, afspraken maken enz. KLIK HIER voor het contactformulier. Vermeld wel even de naam van de masseur/masseuse.

Wij garanderen je dat er absoluut discreet wordt omgegaan met dit formulier en je emailadres en eventuele telefoonnummer voor geen enkele andere zaken gebruikt zal worden dan enkel om je te informeren, te antwoorden op je vragen of afspraken te bevestigen.