Ilonka: tantramassage regio Elst-Gendt-Huissen-Bemmel

Mijn naam is Ilonka en ik geef tantramassage in de regio Elst – Gendt – Huissen – Nijmegen – Arnhem – Bemmel

Over mij zelf
Ik ben een spirituele, bewuste en oprecht puur eerlijk vrouw, die ook mijn eigen bewustwordingsproces van mijn leven heb ervaren,
Waarbij de tantra mij de weg heeft laten zien en voelen naar mij zelf , mijn authentieke Ik, verbonden zijn met mijn hart bekken en hoofd , vanuit een liefdevol Zijn.

Waarin de Nabijheid mijn focus ligt.
Mijn levensmissie is de mens nabij te laten komen, In de nabijheid maak ik de verbinding zodat jij  jezelf mag en kan ontmoeten.

Vanuit mijn Bewust Zijn , Zielenreis en Passie neem ik jou graag mee in die nabijheid, en daarin mag en kan heling ontstaan. Mijn handen zijn verbonden met mijn hart en mijn bekken verbonden met mijn kracht ,en vanuit dit gevoel ontmoet ik jou en je Bewust Zijn.

“Leven is Liefdevol aan~geraakt Zijn”

Voor mij is hierin een tantramassage een bijzondere wijze van het mogen  wakker maken van jouw bewustzijn en je levens energie . Je hart te mogen openen en te voelen waar je levensenergie beter kan stromen en je een heerlijke mooi en fijn ontspannen gevoel te laten ervaren. In die nabijheid met elkaar is er ruimte voor verbinding en Heling.

Vanuit mijn verbondenheid met en het vertrouwen in de kracht van Liefde, ga ik met jou op reis.
Ik raak aan , ik help te openen en  geef ruimte om te zijn.

Wat maakt mij zo uniek in het geven van massage`s.
Neem jullie hierin graag  mee door mooie liefdevolle momenten te delen.
Helende moment ontstond er tijdens de massage, ik masseerde zijn rechterhand en met mijn linkerhand masseerde ik zijn hart chakra . Voelde zo puur en liefdevol om zijn hart te beminnen. De man heeft reuma en ik  voelde  het als het openen in zijn Harts energie, bewust worden van zijn eigen Liefde.
Liefdevol Bewust  Zijn, Puur zuiver en helend 
Bijzonder liefdevol en met respect masseer ik de man die geen prostaat meer heeft. De gevoelens en verlangens blijven naar intimiteit alleen dit gaat zoveel malen dieper en intenser. Tijdens de tantra massage krijgt de lingham (mannelijk geslachtsdeel) extra liefdevolle zuiverende helende aandacht, ik  eer de mannelijkheid en omarm dat wat er mag zijn.
Liefdevol Bewust  Zijn, Puur zuiver en helend .
Zuivere en mooie ervaring om op pad te gaan met een man die graag zich zelf en mij gezien geliefd en gevoeld te zijn. Na drie sessies voelt het als helend en goed voor hem.
Liefdevol Bewust  Zijn, Puur zuiver en helend 
Ik ervaar steeds vaker dat het een bijzondere helende reis mag begeleiden om thuis te komen in zich zelf, het vertrouwen mag laten ervaren dat ze bemint worden vanuit het hart en ze zich vol overgave mee laten voeren en samen smelten tot de bron van Liefde.
Liefdevol Bewust  Zijn, Puur zuiver en helend
Voelt zo fijn om te ervaren dat de vrouwen ook de weg naar mijn praktijk hebben gevonden, ze laten voelen en ervaren wie ze in hun kracht diep van binnen zijn. Bewust te maken van  Liefde voor zich zelf, mooi cadeau wat ze aan zich zelf mogen geven.
Liefdevol Bewust  Zijn, Puur zuiver en helend.
Dankbaar vanuit mijn hart ben ik voor de mooie ontmoetingen, en ja ik kijk ernaar uit om jouw te mogen ontmoeten in de nabijheid waarin de Liefde stroomt overgave en heling ontstaat. Namaste.

Mijn tarieven zijn:
– Tantra massage 90 minuten € 150,-
– Tantra massage 120 minuten € 190,-
– Zintuiglijke of energetische tantra massage 2,5 uur € 225,-

Wil je een afspraak maken of meer info van Ilonka persoonlijk?
Voor het 1e contact werken wij uitsluitend via het contactformulier.

Via dit contactformulier kun je vragen stellen, voorkeuren doorgeven, afspraken maken enz. KLIK HIER voor het contactformulier. Vermeld wel even de naam van de masseur/masseuse.

Wij garanderen je dat er absoluut discreet wordt omgegaan met dit formulier en je emailadres en eventuele telefoonnummer voor geen enkele andere zaken gebruikt zal worden dan enkel om je te informeren, te antwoorden op je vragen of afspraken te bevestigen.