Joke: tantramassage België regio Westkust

Voor een Tantramassage in België in de regio Westkust.

Joke is een warme, liefdevolle volslanke masseuse met een passie voor aanraken.

Mijn naam is Joke Vandenberghe
Persoonlijke groei en spiritualiteit zijn belangrijk voor mij.

Als men zich niet goed voelt in zijn vel, zichzelf niet aanvaardt, dan kan men ook niet compleet leven en daar streef ik naar. Een leven in eerbied en respect voor anderen, in harmonie met mezelf en mijn omgeving.

Van kindsbeen af heb ik steeds veel gevoeld en aangevoeld. Vanuit ervaringen die mij de nodige levenservaring en levenslessen hebben aangereikt, was ik op zoek naar mezelf. Om meer en meer thuis te komen in mezelf en ieder te geven wat hij/zij nodig heeft, volg ik geregeld trainingen in binnen- en buitenland. Zo kwam ik in aanraking met healing, wicca, reiki , yoga, meditatie en tenslotte aanraking, massage en tantra.

Tantra is een weg van bewustzijn en persoonlijke groei, een diepgaande innerlijke reis

De Tantrasessie die ik aanbied is een initiatie in tantra. De sessies zijn voor vrouwen, mannen en koppels die willen groeien in bewustzijn, intimiteit , seksualiteit en dieper in verbinding willen gaan met zichzelf en met de ander.
Liefdevolle aanraking, aanraken met aandacht, aanwezig zijn, intuïtie, respect en veiligheid zijn aspecten waar ik groot belang aan hecht.
In het kader van certificatie bij ASIS,( Association of somatic and integrative Sexologist ) een internationale vereniging die zorgverleners en professionals werkzaam op het gebied van seksuologie en somatisch energiewerk verenigt, doe ik supervisie bij mijn mentor John Hawken van The Paths of Transformation.

Een tantrasessie kan bestaan uit verschillende elementen:
• Ademwerk en tantra kriya yoga
• Massage o.a. Tantramassage, taoist erotic massage, erotic scratchmassage,5 touch massage, creative touch massage, massage van Kashmir
• (Zachte) de-armouring technieken van bekkengebied, yoni en lingam
• 3 Minuten spel (The wheel of consent)
• Oefeningen voor lichaamsbewustzijn, bewustzijn seksuele energie, bewustzijn levensenergie zodat je helemaal in je kracht komt en thuis komt bij jezelf

Tantra massage
Tantramassage is een initiatie in tantra.
De massage is een warme oliemassage die zowel sensueel als respectvol is. Het volledige lichaam met inbegrip van de intieme regio wordt aangeraakt waarbij rekening gehouden wordt met je grenzen. Intieme zones worden vaak ontkend, miskend en misbruikt en zijn zones waar veel taboe, schuld en schaamte rond hangen.

Deze ontdekking en verkenning laat je toe om in contact te komen met je gevoel. Door liefdevolle aanraking in respect voor jouw grens, kunnen deze delen weer in je lichaam geïntegreerd worden. Tijdens de massage zijn zowel gever als ontvanger naakt, wat een gelijkwaardige situatie schept.

Ik werk vanuit een holistische visie vanuit het hart waarbij lichaam, ziel en geest als één geheel ervaren worden.
Een tantramassage is de basis voor sexual healing en/of een tantrisch groeitraject .
Het beleven van tantramassage vanuit ontspanning, verbondenheid, gevoel van koestering en geborgenheid kan langzaam overgaan naar een dieper en gerichtere ervaring. Er kan gewerkt worden rond erectie- en ejaculatiestoornissen, moeilijk klaarkomen, misbruik, pijn bij penetratie , … of groeien in tantrisch bewustzijn.
Duur 1.5 uur of 2 uur

Tantrisch groeitraject
Het is een oude kunst om ons te openen voor energie en bewustzijn. Tantra is een weg van bewustwording en persoonlijke groei, een diepgaande innerlijke reis.
In dit groeitraject neem ik je mee op reis.
Een reis waarin ik je uitnodig om tantrisch te groeien en jezelf te ervaren als stroom van energie en bewustwording.
Ik maak hierbij gebruik van een combinatie van sjamanistische en tantrische structuren en massages.
Via de 5 elementen laat ik je kennismaken met de tantrische visie en levenswijze, onze ervaring als energiewezen, inclusief onze seksuele energie, onze hartenergie en onze geest.
Onderwerpen die aan bod komen:
• Leven brengen in de wervelkolom
• Massage om het hart te openen
• Het lichaam wakker maken
• Ontdekken van je energielichaam
• Jezelf openen voor levendigheid
Duur 1.5 uur – 2 uur – 2.5 uur

Taoist erotic massage
Een traditionele tao massage om de meridianen te openen en onze levensenergie en seksuele energie door ons lichaam te laten stromen. Het opent ons potentieel voor gevoeligheid en gelukzaligheid in ons hele wezen. Deze massage vitaliseert, balanseert en harmoniseert op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau
Duur 2 uur

Creative touch massage …
Aanraking is een basisbehoefte … net als ademhalen
In mijn creative touch massage, ook wel bizarre massage raak ik jou aan … vanuit het hart. Een afwisseling van verschillende soorten aanraking brengt je in contact met je lichaam en je gevoel. Je zintuigen worden geprikkeld. je lichaam ontwaakt. Je levensenergie gaat stromen en je bruist van energie. Je voelt je helemaal thuiskomen bij jezelf.
Duur 1.5 uur – 2 uur

Tantra Sessie voor koppels
een liefdescadeau / groeien in verbinding
een inwijding om op een speelse manier dieper in verbinding te gaan via aanraking, ademhaling, tantrische meditaties
op aanvraag beschikbaar

Prijs voor een sessie
Tantra Sessie 1.5 uur €135,00
Tantra Sessie 2 uur € 180,00
Tantra Sessie 2.5 uur € 220,00
Creative touch massage 1.5 uur € 165,00
Creative touch massage 2 uur € 220,00

Wil je een afspraak maken of meer info van Joke persoonlijk?
Voor het 1e contact werken wij uitsluitend via het contactformulier.

Via dit contactformulier kun je vragen stellen, voorkeuren doorgeven, afspraken maken enz. KLIK HIER voor het contactformulier. Vermeld wel even de naam van de masseur/masseuse.

Wij garanderen je dat er absoluut discreet wordt omgegaan met dit formulier en je emailadres en eventuele telefoonnummer voor geen enkele andere zaken gebruikt zal worden dan enkel om je te informeren, te antwoorden op je vragen of afspraken te bevestigen.