Laura: tantramassage regio Belgie: Essen-Kalmthout en NL: Roosendaal

Laura voor een Tantramassage in de regio België Essen – Kalmthout en Nederland: Roosendaal

Wie ben ik?
+15jr ben ik gedreven bezig met spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling. Ooit nam ik een sprong in het onbekende… dit bleek de poort naar een meer vervullend leven. Ondanks ik wel eens hard neerkwam :-). Het betekende niet enkel een enorme groei als persoon, maar zovééél meer… ik vond mezelf.

“Een warme, spirituele, sensuele massage met genegenheid en huidcontact, tot leven gewekt door meditatie en yoga”

Tevens werd als gevolg van het krachtige Transcendente Meditatie programma (basis en gevorderden) en diens yoga oefeningen, mijn slaappatroon, zelfontplooiing, en mijn sensualiteit weer hersteld of ontwaakt. En ontdekte ik dat ik, naast andere zaken, ook iets te geven heb m.b.t. massage. Nu masseer ik bijna 5 jaar. Op gevoel en uit mezelf. Ik spreek niet over tantra eerder over een persoonlijke variant gegroeid en verfijnd doorheen de jaren.

MASSAGEBESCHRIJVING:
Duur van de massage:
Je kan kiezen tussen een massage van 1,5 tot maximaal 3u.
Een massage van minder dan 1,5u hoort niet tot de mogelijkheden. Vanaf 2u acht ik zelf het meest aangewezen daar dit de tijd schenkt om voldoende en gepaste aandacht te schenken aan alle lichaamsdelen.

Voor aanvang van de massage maak ik graag kennis met een drankje, indien jij dit ook wenst.
Douchen is eveneens mogelijk.
Een kennismaking valt niet onder de massage tijd (3u massage afspraak is ook effectief 3u massage).

De massage
Het is een Laura massage, volledig en met plezier uit mezelf. Het hele lichaam wordt liefdevol gemasseerd. De genegenheid en het huidcontact staan hierbij voorop.

Liggend op een matras, met daaronder een harmoniserende tachyon mat, geniet je van de natuurlijke warmte van de houtkachel, mooie achtergrondmuziek en een overvloed aan warme biologische kokosolie.

Het gaat over voelen, en in het nu zijn. Genieten.. en tot rust komen. Het is wenselijk dat je de massage ondergaat, je overgeeft, en mij vrijuit laat bewegen zodat mijn massageflow niet geremd wordt.

Want als ik masseer dan denk ik quasi niet… ik voel en beleef. Als we dan niet spreken is onze aandacht niet verdeeld, kan je ten volle genieten en kan ik intenser masseren.

Omdat de harmonie van voelen, aanvoelen, overgave en ondergaan de meest waardevolle en zinnenprikkelende beleving teweegbrengt.
Een hoogtepunt kan dan voorkomen als natuurlijk gevolg. Dit mag echter geen doel zijn.

Begrijp je wat ik tracht over te brengen? Ook al is de massage sensueel d.m.v. het veelvuldige lichaamscontact en een mogelijks hoogtepunt, het gaat over een volledige lichaamsmassage, huidcontact en genegenheid. Dat is wat ik te geven heb… meer dan enkel het sensuele.

Ik masseer ook al wel eens met mijn voeten…echter niet op de klassieke manier…laat je verrassen.

Ik ben 43 en iedereen zegt me ik er jonger uitzie dan ik ben. Ik leef gezond, dans, en ben lenig…het heeft zijn effecten op je massage. Ook de mooie muziek heeft een effect op hoe ik masseer en draagt bij tot het geheel.

Voor wie?
Deze massage is voor de man.

De tarieven
– Anderhalf uur 160 euro.
– Twee uur  190 euro.
– Twee en een half uur 220 euro.
– Drie uur  260 euro.

Per email ontvang je Laura’s massage-info. Na je akkoord met die info kan er een afspraak gemaakt worden. 

Locatie
De locatie is discreet, mooi en rustig gelegen. In een chalet in een bosrijke omgeving. Parkeren kan zowel op de oprit als onder een afgeschermde carport.

Regio Essen, België. Vlakbij de grens met NL(Roosendaal)

 

 

Wil je een afspraak maken of meer info van Laura persoonlijk?
Voor het 1e contact werken wij uitsluitend via het contactformulier.

Via dit contactformulier kun je vragen stellen, voorkeuren doorgeven, afspraken maken enz. KLIK HIER voor het contactformulier. Vermeld wel even de naam van de masseur/masseuse.

Wij garanderen je dat er absoluut discreet wordt omgegaan met dit formulier en je emailadres en eventuele telefoonnummer voor geen enkele andere zaken gebruikt zal worden dan enkel om je te informeren, te antwoorden op je vragen of afspraken te bevestigen.