LEELA LIYANA: tantramassage regio Coevorden-Borger-Odoorn

Leela Liyana voor een Tantramassage in de regio Coevorden / Borger-Odoorn

“Door liefdevolle aanrakingen, laat ik je voelen en bewust worden van je eigen lichaam.”


Mijn tantra naam is Leela Liyana, wat schoonheid/teder betekent, ik heb jaren ervaring in het geven van allerlei massages.

Over de massage:
Mijn tantra massage geef ik op futon matras op de grond.
Met veren, warm olie streel en masseer ik je hele lichaam, beginnend bij de achterzijde met veren, daarna beide zijkanten en tot slot de voorzijde. Inclusief lingam massage (tenzij je dit liever niet wilt).

Ik geef de massage alleen aan mannen

Doel is om de levensenergie door je lichaam te laten stromen, ik geef je alle aandacht, je hoeft niks te doen, alleen maar voelen.

Mijn tarieven zijn:
60 minuten: 85 euro
90 minuten : 120 euro

Annulering van een gemaakte afspraak dient minimaal 24 uur van tevoren te worden gedaan anders wordt de helft van het tarief in rekening gebracht.

 

Wil je een afspraak maken of meer info van Leela Liyana persoonlijk?
Voor het 1e contact werken wij uitsluitend via het contactformulier.

Via dit contactformulier kun je vragen stellen, voorkeuren doorgeven, afspraken maken enz. KLIK HIER voor het contactformulier. Vermeld wel even de naam van de masseur/masseuse.

Wij garanderen je dat er absoluut discreet wordt omgegaan met dit formulier en je emailadres en eventuele telefoonnummer voor geen enkele andere zaken gebruikt zal worden dan enkel om je te informeren, te antwoorden op je vragen of afspraken te bevestigen.