LEELA LIYANA: tantramassage regio Coevorden-Borger-Odoorn

Leela Liyana voor een Tantramassage in de regio Coevorden / Borger-Odoorn

“Door liefdevolle aanrakingen, laat ik je voelen en bewust worden van je eigen lichaam.”


Mijn naam is Leela Liyana uit de omgeving Coevorden / Borger-Odoorn  en ik heb jaren ervaring in het geven van massages

De tantra massage geef ik op een futon matras.

Over de massage:
Ik begin bij de achterzijde en gebruik om te beginnen veren die ik over je hele achterzijde laat glijden, daarna ga je eerst op je linkerzijde liggen met warme kokosolie en in combinatie met speelse aanrakingen, massage en zachte strelingen, laat ik jou genieten, de rechterzijde is daarna ook aan de beurt.
Als beide zijkanten zijn geweest is de achterzijde weer aan de beurt om aanrakingen te ontvangen.
Tot slot is de voorzijde aan de beurt. Lingam of yoni massage is ook mogelijk.

Doel is om de levensenergie door je lichaam te laten stromen, ik geef je alle aandacht, je hoeft niks te doen, alleen maar voelen.

Mijn tarieven zijn:
60 minuten: 85 euro
90 minuten : 120 euro

 

Wil je een afspraak maken of meer info van Leele Liyana persoonlijk?
Voor het 1e contact werken wij uitsluitend via het contactformulier.

Via dit contactformulier kun je vragen stellen, voorkeuren doorgeven, afspraken maken enz. KLIK HIER voor het contactformulier. Vermeld wel even de naam van de masseur/masseuse.

Wij garanderen je dat er absoluut discreet wordt omgegaan met dit formulier en je emailadres en eventuele telefoonnummer voor geen enkele andere zaken gebruikt zal worden dan enkel om je te informeren, te antwoorden op je vragen of afspraken te bevestigen.