Lina-tantramassage regio Rotterdam

Mijn naam is Lina, ik ben hollistisch (tantra)massage therapeut. 

Zo’n 25 jaar geleden kwam Tantra op mijn pad. Een Burn Out had mij er toe bewogen om meerdere malen naar India ( Puna ) te gaan om meer over mezelf te leren. Met name over mijn patronen, conditioneringen, blokkades, want waar liep ik tegenaan:
. Ik verwarde seks met liefde en voelde de pijn dat seks mij geen liefde schonk maar een leegte.
. Mensen dichtbij laten komen liet ik niet toe . Zodra ze te dichtbij kwamen wees ik ze bij voorbaat al af, want ik wilde de afwijzing niet voelen ( mijn moeder was op mijn 5e jaar overleden en ja dat voelt als afwijzing)
. Het gevoel van schaamte zat niet in mij en ja ik was sociaal, maar mijn vrije houding t.o.v. sexualiteit bracht geen vrijheid. Mijn omgeving wees mij hierop en ik kwam regelmatig jaloezie tegen. Een vrije, mooie single vrouw kan/mag zich niet zo vrij bewegen !?
. Met zelfliefde was ik nog niet bekend. Ik moest leren, studeren, hard werken en bewijzen dat ik iets waard was…..Ja dat was mijn manier om te overleven en alcohol verzachte af en toe de pijn.

De Burn Out was mijn redding, hierdoor ben ik aan mezelf gaan werken. Er volgden jaren waarin ik vele trainingen en cursussen ben gaan doen en heb hierin de Magie van Energie leren begrijpen.

Tantra en Sjamanisme bleef mijn pad om vol Liefde, Lef en Vitaliteit door het leven te gaan.

Ondertussen ben ik naast Tantra Coach , Kundalini Yoga Coach, Reiki Master en Quantum Hypnotherapeute.

In mijn prachtige praktijk (Tempel) ontvang ik singles en paren voor een Coaching Trajekt, Een Holistische (Tantra/Sjamanisme) Massage/Therapiesessie en bied met regelmaat een Tantra workshop/programma aan.

“I am Your Travel Agent to Inner Peace.”

Tantra : “Verander de wereld, begin bij jezelf.” Als een klein kind op avontuur gaan. Bewust in het Hier en NU te ervaren hoe jij erin zal staan. Als deelnemer, speels, vrij van oordeel deze reis aan te gaan. Leren ontvangen en en in overgave zijn. Dan weer geven zonder verwachting er iets voor terug te krijgen. De weg naar binnen en elkaar beminnen, want tenslotte zijn wij allen één. Nu nog ervaren en ergens doorheen durven gaan, want al lopen we tegen valkuilen aan, toch leer je op den duur dat ze er waren om jou te laten groeien tot wie jij werkelijk bent.

Holistische Liefdevolle Massage/Therapie sessie
De meest complete massage/therapie  sessie vanuit de holistische visie (Tantra/Sjamanisme) dat alles met elkaar verbonden is en waarin Liefde de Bron. Voor zowel mannen als vrouwen.

“The totality of your body, mind and soul.”

Hoe ziet een sessie eruit?

 • Lichamelijke klachten komen vaak voort uit mentale en emotionele zaken die op dat moment spelen. En voorkomen is beter dan genezen.
 • We beginnen dan ook met een gesprek waarbij ik ook de Zen Tarot gebruik. Het zal meer inzicht geven waar je eventueel blokkeert en ik zal je inzicht geven hoe je ermee aan de slag kunt gaan, want ook al werkt één sessie diep op je in toch vraagt het jou om er thuis goed mee om te gaan, want  als je blijft doen wat je deed, zul je wederom krijgen wat je kreeg.
 • Daarna gaan we naar “De Tempel” waar de massage tafel boven een Kristal Grid staat. Deze kristallen zorgen voor extra ondersteuning van de positieve helende energie in de ruimte.
 • Deze ruimte is van tevoren geschmutzt met speciale ruimte energie reiniger.
 • Het warme doeken ritueel zorgt voor een diepe ontspanning, een weldaad voor de huid. ( Alleen niet in de zomer als het al warm is )
 • Met de Sjamanen drum roep ik de hulp van de Spirits aan, met klanken vanuit het Sjamanisme (oer volkeren)
 • Daarna zachte strelingen door handen en  o.a. veren en doeken, het wakker maken van een stukje  sensualiteit dat spanning bevrijdt.
 • Daarna ga ik met neutrale massage olie de massage beginnen, daarbij hou je desgewenst je ondergoed aan, maar aan een ieder de keuze.
 • Een massage van je kruin tot en met je tenen . Dus het gehele lichaam wordt gemasseerd en liefdevol aangeraakt.
 • Speciale muziek met een hoge frequentie zorgen voor een nóg diepere ontspanning.
 • Tot slot gebruik ik de klankschalen, waarna je nog even na blijft genieten. 

Bijdrage voor deze twee uur durende sessie is € 250,- inclusief btw

Respons op een Holistische/Therapie sessie:

“Het is me zeer goed vergaan, ben zeer prettig bij jou weggegaan en heb zeker rekening gehouden met het vele water drinken.
Veel energie gehad de dagen erna en het voelde als een soort booster in mijn lichaam.
Het was echt helemaal super, wat heb ik genoten van jou. Ik heb voor de eerste keer zo’n mooie complete massage  mogen beleven, liefdevol en met passie, lichaamskunst ten top, als ik er weer aan denk gaat het nog harder stromen ,ik zit nog helemaal in de flow. Jij geeft niet een massage, jij laat me een massage ERVAREN. De twee uur waren zeker niet te lang voor mijn gevoel, hoe kan het ook anders je wordt in principe verwend met een heerlijke massage van top tot teen. Ik voel me gekoesterd door je. Ik was even helemaal weg. Het gevoel alsof ik in een tempel was vol rust en liefde. Vrede ,ja vrede. Even weg uit de hectiek van de maatschappij. Als ik thuis kom zet ik een lekker muziekje op, zodat het nog even lijkt alsof ik hier ben, want ik wil dit gevoel zo lang mogelijk vasthouden.”

Liefs, Eric

 

 

Wil je een afspraak maken of meer info van Lina persoonlijk?
Voor het 1e contact werken wij uitsluitend via het contactformulier.

Via dit contactformulier kun je vragen stellen, voorkeuren doorgeven, afspraken maken enz. KLIK HIER voor het contactformulier. Vermeld wel even de naam van de masseur/masseuse.

Wij garanderen je dat er absoluut discreet wordt omgegaan met dit formulier en je emailadres en eventuele telefoonnummer voor geen enkele andere zaken gebruikt zal worden dan enkel om je te informeren, te antwoorden op je vragen of afspraken te bevestigen.