Maria: tantramassage regio Den Bosch

Voor een Tantramassage in de regio Den Bosch

Over Maria

Mijn naam is Maria en ik ben gediplomeerd massagetherapeut. Via beroepsvereniging FAGT aangemerkt als erkend registertherapeut RBCZ®. Dit houdt in dat rekeningen met therapeutische behandeling zijn te declareren bij de zorgverzekeraar.

In 2000 kwam ik voor het eerst in aanraking met tantrische massages en heb me er sindsdien verder in bekwaamd. Professionaliteit staat voorop. Daarom blijf ik investeren in opleiding en eigen ontwikkeling…. iets wat nooit stopt.

 

“Bij Maria voelt een tantramassage met warme olie als een warm bad van Liefde, Aandacht & Respect”Over de Tantra sessies:
We beginnen met een kort gesprek over je reden van komst en je verwachtingen. Ik vraag dan door over zaken die van invloed kunnen zijn op een massage. Het gesprek heeft ook ten doel dat je een beetje kunt wennen aan de ruimte en aan mij. Ik geeft je indien nodig uitleg over ademtechnieken en vraag door over de gebieden die ik wel/niet aan mag raken.
Na dit gesprek besluit je of je door wilt gaan met de sessie. Ik wil/kan alleen maar werken met mensen die zich bij mij op hun gemak voelen. We gaan over tot betaling via overschrijving met je mobiele telefoon of in contanten. Ik bezit geen pinapparaat.

Als de financiën zijn geregeld volgt een uitkleedsessie. Dit heeft ten doel meer verbinding te creëren tussen jou en mij. Het voelt echt anders of je zelf je kleding uit doet of dat dit met aandacht voor je gedaan wordt.
Ik nodig je uit op het matras te komen zitten en ik neem plaats tegenover je.
Ik vraag je of je op mijn schoot wilt komen, de zogenaamde yab-yum houding.
Er volgt een korte meditatie om je aandacht bewust in je lichaam te brengen.
Ik laat je op je rug op het matras zakken en begin met de massage.
Ik wissel regelmatig van houding en vraag je ook eens om te draaien. Je begint op je rug en eindigt op je rug.
Er wordt veel warme olie gebruikt.
Na afloop kom ik naast je liggen om wat na te knuffelen alvorens je wordt gedoucht.

Wat ik hierboven heb omschreven is het raamwerk waarbinnen de meeste eerste sessies verlopen. Dit alles in overleg en afstemming, anders zou er geen intakegesprek nodig zijn…..

Een tantra massage nodigt je uit tot ontspanning, overgave en genieten. De energetisch diepe aanraking brengt je in contact met de volheid, kracht en zachtheid van je levensenergie (=seksuele energie) zonder daar iets mee te moeten. De massage vindt plaats op een zachte matras in een warme en sfeervolle ruimte. Vanuit verschillende posities wordt je hele lichaam met warme olie gemasseerd. Soms zacht, soms stevig, al naar gelang het lichaam nodig heeft.
Hoewel het meestal mannen zijn die mijn praktijk voor een tantramassage bezoeken zijn vrouwen eveneens van harte welkom. Een vrouw schrijft in haar persoonlijk blog een verhaal… ik lees…. hé, dat gaat over die keer dat ze bij mij was. Net als ik gebruikt zij om ieders privacy te waarborgen nimmer namen/verwijzingen. Het geheel, zo mooi geschreven, zo vol van passie zou ik graag willen gebruiken als reclame voor andere vrouwen. Ik kan onmogelijk verwijzen naar haar blog maar er wél vrij vertaald wat regels uitlichten.
…intieme aanraking… een luxe, zonder verwachtingen, verhalen of emoties….
… twee naakte zielen in een warme omhelzing…
…mag mijn lichaam genieten?….
…ze kleedde me uit, kuste mijn nek, streelde mijn haar, wiegde me tegen haar borst….
….verzet smolt, ik kon rusten….
…strelen, geborgenheid… en ik, ik hoefde niets te doen….
…zoals een zus, in een overvloed aan liefde….
….in de douche waste ze mijn haar met tederheid en zorg….
…glimlachend keerde ik huiswaarts….

De tarieven:
• Individuele sessies van 2 uur a € 195,- indien geboekt via tantramassage-nederland.  Verlenging is mogelijk a € 45,- per half uur.

Ook op locatie mogelijk
•  Starttarief op elk ander gewenste locatie € 25,-
Bij afstanden >10 km wordt het starttarief verhoogd met € 0,30 per km

Maximale tijd die u kunt boeken is 4 uur. Deze luxe behandeling is inclusief hapjes en drankjes

Maria heeft twee praktijkruimtes aan huis, een voor massagetherapie en een voor tantramassages.
Er is gelegenheid vooraf te douchen als u daar behoefte aan heeft.
U kunt gratis parkeren voor de deur.

……soms moet je niet denken maar gewoon DOEN…..

 

Wil je een afspraak maken of meer info van Maria persoonlijk?
Voor het 1e contact werken wij uitsluitend via het contactformulier.

Via dit contactformulier kun je vragen stellen, voorkeuren doorgeven, afspraken maken enz. KLIK HIER voor het contactformulier. Vermeld wel even de naam van de masseur/masseuse.

Wij garanderen je dat er absoluut discreet wordt omgegaan met dit formulier en je emailadres en eventuele telefoonnummer voor geen enkele andere zaken gebruikt zal worden dan enkel om je te informeren, te antwoorden op je vragen of afspraken te bevestigen.