Maria: tantramassage regio Den Bosch

Voor een Tantramassage in de regio Den Bosch

Over Maria

Mijn naam is Maria en ik ben gediplomeerd massagetherapeut. Via beroepsvereniging FAGT aangemerkt als erkend registertherapeut RBCZ®. Dit houdt in dat rekeningen met therapeutische behandeling zijn te declareren bij de zorgverzekeraar. 

In 2000 kwam ik voor het eerst in aanraking met tantrische massages en heb me er sindsdien verder in bekwaamd. Professionaliteit staat voorop. Daarom blijf ik investeren in opleiding en eigen ontwikkeling…. iets wat nooit stopt.

 

“Bij Maria voelt een tantramassage met warme olie als een warm bad van Liefde, Aandacht & Respect”Over de Tantra sessies:

Elke behandeling is anders en wordt, na een intakegesprek, afgestemd op persoonlijke wensen. 

Een tantra massage nodigt je uit tot ontspanning, overgave en genieten. De energetisch diepe aanraking brengt je in contact met de volheid, kracht en zachtheid van je levensenergie (=seksuele energie) zonder daar iets mee te moeten. De massage vindt plaats op een zachte matras in een warme en sfeervolle ruimte. Vanuit verschillende posities wordt je hele lichaam met warme olie gemasseerd. Soms zacht, soms stevig, al naar gelang het lichaam nodig heeft.

Omdat ik met de mannelijke en vrouwelijke polariteit speel ben ik met mannen en koppels ben op mijn best. Individuele sessies met vrouwen berusten op pure Liefde.

De tarieven:

•  Individuele sessies a 195 euro (Een sessie duurt 2 uur). Verlenging is mogelijk a 40 euro per half uur.

Ook op locatie mogelijk

•  Starttarief op elk ander gewenste locatie € 25,-
Bij afstanden >10 km wordt het starttarief verhoogd met € 0,30 per km

Maximale tijd die u kunt boeken is 4 uur. Deze luxe behandeling is inclusief hapjes en drankjes

Maria heeft twee praktijkruimtes aan huis.
Er is gelegenheid vooraf te douchen als u daar behoefte aan heeft.
U kunt gratis parkeren voor de deur.

……soms moet je niet denken maar gewoon DOEN…..

 

Wil je een afspraak maken of meer info van Maria persoonlijk?
Voor het 1e contact werken wij uitsluitend via het contactformulier.

Via dit contactformulier kun je vragen stellen, voorkeuren doorgeven, afspraken maken enz. KLIK HIER voor het contactformulier. Vermeld wel even de naam van de masseur/masseuse.

Wij garanderen je dat er absoluut discreet wordt omgegaan met dit formulier en je emailadres en eventuele telefoonnummer voor geen enkele andere zaken gebruikt zal worden dan enkel om je te informeren, te antwoorden op je vragen of afspraken te bevestigen.