Maria: tantramassage regio Den Bosch

Voor een Tantramassage in de regio Den Bosch

Over Maria

Mijn geboortenaam is Maria Aarts en heb een praktijk als gediplomeerd massagetherapeut. In 2000 kwam ik voor het eerst in aanraking met tantrische massages en heb me er sindsdien verder in bekwaamd. Professionaliteit staat voorop. Daarom blijf ik investeren in opleiding en eigen ontwikkeling…. iets wat nooit stopt.

Via beroepsvereniging FAGT sta ik geregistreerd als erkend registertherapeut RBCZ®. Dit houdt in dat rekeningen met therapeutische behandeling zijn te declareren bij de zorgverzekeraar.
Als professional ben eveneens aangesloten bij TantraWijzer (opgericht in 2019 als platform en sinds 2022 een stichting voor tantra professionals)

 

“Bij Maria voelt een tantramassage met warme olie als een warm bad van Liefde, Aandacht & Respect”Over de Tantra sessies:
We beginnen met een kort gesprek over je reden van komst en je verwachtingen. Ik vraag dan door over zaken die van invloed kunnen zijn op een massage. Het gesprek heeft ook ten doel dat je een beetje kunt wennen aan de ruimte en aan mij.  Je krijgt indien nodig uitleg over ademtechnieken en je geeft toestemming over de gebieden die ik wel/niet aan mag raken.

Na dit gesprek besluit je of je door wilt gaan met de sessie. Ik wil/kan alleen maar werken met mensen die zich bij mij op hun gemak voelen. We gaan over tot betaling via overschrijving met je mobiele telefoon of in contanten. Ik bezit geen pinapparaat.

Als de financiën zijn geregeld volgt een uitkleedsessie. Dit heeft ten doel meer verbinding te creëren tussen jou en mij. Het voelt echt anders of je zelf je kleding uit doet of dat dit met aandacht voor je gedaan wordt.
We nemen plaats op het matras en vraag je op mijn schoot te komen zitten, de zogenaamde yab-yum houding, voor een korte lichaam-bewustzijnsoefening. Even later laat ik je op je rug op het matras zakken en begint de massage. Er wordt regelmatig van houding gewisseld en veel warme olie gebruikt.
Na afloop trek ik je soms opnieuw op schoot of kom naast je liggen. Soms sluit ik af met een Chinese Chao gong en andere klanken.
Als jij dat wilt word je gedoucht om schoon en fris in de huiskamer nog een kopje koffie te kunnen drinken.

Wat ik hierboven heb omschreven is het raamwerk waarbinnen de meeste eerste sessies verlopen. Dit alles in overleg en afstemming, anders zou er geen intakegesprek nodig zijn…..

Een tantra massage nodigt je uit tot ontspanning, overgave en genieten. De energetisch diepe aanraking brengt je in contact met de volheid, kracht en zachtheid van je levensenergie (=seksuele energie) zonder daar iets mee te moeten. De massage vindt plaats op een zachte matras in een warme en sfeervolle ruimte. Vanuit verschillende posities wordt je hele lichaam met warme olie gemasseerd. Soms zacht, soms stevig, in wisselend tempo, al naar gelang jouw lichaam nodig heeft.
Hoewel het meestal mannen zijn die mijn praktijk voor een tantramassage bezoeken zijn vrouwen eveneens van harte welkom. Een vrouw schrijft in haar persoonlijk blog een verhaal… ik lees…. hé, dat gaat over die keer dat ze bij mij was. Net als ik gebruikt zij om ieders privacy te waarborgen nimmer namen/verwijzingen. Het geheel, zo mooi geschreven, zo vol van passie zou ik graag willen gebruiken als reclame voor andere vrouwen. Ik kan onmogelijk verwijzen naar haar blog maar er wél vrij vertaald wat regels uitlichten.
…intieme aanraking… een luxe, zonder verwachtingen, verhalen of emoties….
… twee naakte zielen in een warme omhelzing…
…mag mijn lichaam genieten?….
…ze kleedde me uit, kuste mijn nek, streelde mijn haar, wiegde me tegen haar borst….
….verzet smolt, ik kon rusten….
…strelen, geborgenheid… en ik, ik hoefde niets te doen….
…zoals een zus, in een overvloed aan liefde….
….in de douche waste ze mijn haar met tederheid en zorg….
…glimlachend keerde ik huiswaarts….

De tarieven:
• Individuele sessies van 2 uur a € 240,- indien geboekt via Tantramassage-Nederland.  Houd rekening met extra tijd in je agenda, nodig om bij te komen in de huiskamer. Verlenging is mogelijk a € 50,- per half uur.
(maximaal 1 cliënt per dag zodat ik in staat blijf u alle liefdevolle aandacht te geven die u bjj een tantramassage verwachten mag) 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Tarieven zijn er op gebaseerd dat ik een deel van mijn cliënten met een vorm van korting kan behandelen. Mocht je de noodzaak voor een sessie voelen en je inkomen weerhoud je ervan, voel je vrij contact op te nemen)

Maria heeft twee praktijkruimtes aan huis, een voor massagetherapie en een voor tantramassages.
Er is gelegenheid vooraf te douchen als u daar behoefte aan heeft doch wordt het vanwege de opbouw van de sessie gewaardeerd als u schoon en fris in de praktijk arriveert.

U kunt uw auto gratis parkeren voor de deur. Als u met het openbaar vervoer reist kunt u tegen vergoeding worden opgehaald van het station.

……soms moet je niet denken maar gewoon DOEN…..

 

Wil je een afspraak maken of meer info van Maria persoonlijk?
Voor het 1e contact werken wij uitsluitend via het contactformulier.

Via dit contactformulier kun je vragen stellen, voorkeuren doorgeven, afspraken maken enz. KLIK HIER voor het contactformulier. Vermeld wel even de naam van de masseur/masseuse.

Wij garanderen je dat er absoluut discreet wordt omgegaan met dit formulier en je emailadres en eventuele telefoonnummer voor geen enkele andere zaken gebruikt zal worden dan enkel om je te informeren, te antwoorden op je vragen of afspraken te bevestigen.