Roshan: tantramassage regio Emmen – Stadskanaal

Roshan voor een tantramassage in de regio Emmen – Stadskanaal

Mijn Sanskriet naam in de Tantra is Roshan, ben een professionele en ervaren Tantra begeleider cq Tantrisch masseur. Ik geef inmiddels meer dan tien jaar Tantramassages en begeleid daarnaast Tantra workshops. Voor stellen/koppels is er de mogelijkheid tot het deelnemen aan de workshop “Massage gebaseerd op Tantrische Inzichten”

We leven in een roerige en hectische maatschappij waarin het moeilijk lijkt om voldoende ontspanningsmomenten voor onszelf te creëren. Daarmee kunnen we onszelf behoorlijk te kort doen en er zelfs van uit balans raken. Wanneer we ontspanningsmomenten bewust in ons leven integreren, zal dit nieuwe energie brengen met als gevolg een prettig gevoel van welbehagen. De opgedane kennis en ervaring op dit vlak, wil ik graag uitdragen aan een ieder die daarvoor open staat.

“Tantra is de Hoge Kunst om seksuele extase te bereiken. De oeroude rituelen van de Indiase Tantra, laat de eenwording van vrouwen en mannen plezieriger en langer beleven. Tantra is de Oosterse wijsheid om het leven te verrijken in al haar verschijningsvormen. Wie Tantrisch leeft, beleeft het leven opnieuw, op een manier die daarvoor onvoorstelbaar leek”

Info over de massage
Een goede Tantramassage is een combinatie van een liefdevolle, energetische, intuïtieve, sensuele en erotische massage, met van oorsprong Oosterse elementen zoals concentratie op het ervaren via de zintuigen, hier-en-nu bewustzijn, het werken met chakra’s en het werken met seksuele energie. De kern van een Tantramassage ligt in het bijzonder in het langdurig opwekken van seksuele energie waarmee een belangrijke vorm van energie ontstaat; Tantrische energie. Deze energie wordt verspreidt over het hele lichaam waarmee energiedoorstroming wordt bevordert en hiermee verruiming van het bewustzijn ontstaat.

Mijn massages vinden plaats in een goed verwarmde, Oosters ingerichte en sfeervol verlichte ruimte met bijpassende muziek op de achtergrond. In een veilige omgeving mag je helemaal jezelf zijn, schaamte en schuldgevoelens loslaten en in alle rust je overgeven aan de liefdevolle aanrakingen. Vooraf is er een kort kennismakingsgesprek met gelegenheid tot het stellen van eventuele vragen. Hierbij kun je tevens aangeven wat je met de Tantramassage wilt bereiken en wat daarbij jouw persoonlijke grenzen zijn. Ik doe er altijd alles aan zodat je op een veilige en ontspannen wijze je over mag en kunt geven aan de massage.

De tijdsduur van een Tantramassage ligt tussen de 60 tot 90 minuten. Ik gebruik verwarmde natuurzuivere Amandel massage olie. Ik ga nooit over jouw persoonlijke grenzen. Als je wilt, is er vooraf een kennismakingsgeprek, waarin je oa kunt aangeven wat je met de massage wilt bereiken. Er is geen dwang om jezelf alles maar te laten ondergaan onder het mom van “Het is Tantra, dus het moet”. Ik doe alles respectvol, sensueel, liefdevol en neem de tijd voor je.

Bij de massage mag je je overgeven aan de aanrakingen en helemaal jezelf zijn, zonder dat er iets van je wordt verwacht…….
Desgewenst is er vooraf een kennismakingsgeprek, ruimte voor het stellen van vragen en kun je aangeven wat je met de massage zou willen bereiken.

Aanbod en tarief:

Tantramassage Basic
Deze basismassage is gebaseerd op de leer van de Tantrische Inzichten. Er wordt bij de massage altijd rekening gehouden met de persoonlijke grenzen van de ontvanger. Vooraf is er een kort kennismakingsgesprek met gelegenheid tot het stellen van eventuele vragen.
De massage die je ontvangt, bestaat uit een combinatie van warme, vloeiende en sensuele aanrakingen over het hele lichaam. Naarmate de massage vordert worden de erogene zones bespeeld waardoor seksuele energie meer en meer wordt opgewekt. Je wordt meegevoerd naar een toestand van ware extase. Met aandacht en respect wordt de Yoni in de massage meegenomen. De Yoni bevat reflexpunten welke bij stimulatie effect hebben op corresponderende organen.
De kern van deze massage ligt in het opwekken van seksuele energie en het verspreiden daarvan door het hele lichaam. Deze energie brengt je naast intense Ontspanning en Zinnenprikkelend genot tot verruiming van je bewustzijn.

Voorafgaande aan de massage worden persoonlijke grenzen altijd besproken.

Tijdsduur is ca. 90 minuten inclusief kennismakingsgesprek en achteraf evaluatie € 100

Tantramassage Sensitive
De Tantramassage Sensitive is uitgebreid met “Awakening the Senses”, een Tantrisch ritueel waarbij op zachte wijze de zinnen geprikkeld worden. Vooraf is er een kort kennismakingsgesprek met gelegenheid tot het stellen van eventuele vragen en worden persoonlijke grenzen en te bereiken doelen besproken.
De massage die je ontvangt, bestaat uit een combinatie van warme, vloeiende en sensuele aanrakingen over het hele lichaam waarbij gebruik wordt gemaakt van de handen en de onderarmen. Naarmate de massage vordert worden de erogene zones bespeeld waardoor seksuele energie meer en meer wordt opgewekt. Je wordt meegevoerd naar een toestand van ware extase. Met aandacht en respect wordt de Yoni in de massage meegenomen. De Yoni bevat reflexpunten welke bij stimulatie effect hebben op corresponderende organen.
De kern van deze massage ligt in het opwekken van seksuele energie en het verspreiden daarvan door het hele lichaam. Deze energie brengt je naast intense Ontspanning en Zinnenprikkelend genot tot verruiming van je bewustzijn.

Voorafgaande aan de massage worden persoonlijke grenzen altijd besproken.

Tijdsduur is ca. 90 minuten inclusief kennismakingsgesprek en achteraf evaluatie € 105

“Man to man” massage gebaseerd op Tantrische inzichten
Als je als man op zoek bent naar een massage die Tantrische elementen bevat en jouw voorkeur uit gaat naar een man, dan is dit zeker iets voor jou. Je ontvangt een whole body massage, gebaseerd op Tantrische inzichten. De kern van deze massage ligt in het opwekken van seksuele energieën en het verspreiden daarvan over het hele lichaam. Bij langdurig opwekken kan dit worden opgebouwd tot een Tantrisch orgasme, dat je lichaam en geest ultiem doet ontspannen.
De massage ontvang je op een gerieflijke massagebank in een warme, Oosters ingerichte en sfeervol verlichte ruimte met bijpassende muziek op de achtergrond. Er wordt gebruik gemaakt van verwarmde, huid voedende amandelolie, bestaande uit een mix van Jojoba en Vitamine E.
In een veilige omgeving mag je helemaal jezelf zijn, eventuele schaamte en schuldgevoelens loslaten en in alle rust je overgeven aan de aanrakingen, waarbij altijd rekening gehouden wordt met jouw persoonlijke grenzen.
Gun jezelf zo’n massage waarbij ultieme ontspanning centraal staat…!
Tijdsduur is ca. 90 minuten inclusief kennismakingsgesprek en achteraf een korte evaluatie
Tarief € 100,-

Tantra beoefening voor stellen is tevens mogelijk en bied ik in twee vormen.
• Workshop kennismaking Tantra
• Een Interactieve 4 handen massage
Voorafgaand aan zowel de workshop als de interactieve massage worden altijd persoonlijke grenzen besproken en is er ruimte voor het stellen van eventuele vragen.

Workshop kennismaking Tantra
Tantra kan een aanvulling zijn en een enorme boost geven aan jullie (seksuele) relatie. In deze workshop leer je op ontspannen wijze hoe je een liefdevolle Tantrasessie met je partner kunt beleven. Een onderdeel van deze workshop is een korte interactieve massage, waarbij je zowel gever als ontvanger bent en leert hoe je elkaar een massage gebaseerd op Tantrische Inzichten kunt geven.

Onderdelen van de Workshop Tantra zijn o.a. :
– Wat is Tantra en wat kan Tantra betekenen voor jou en je relatie.
– Inrichten van een liefdevolle ruimte / Scheppen van een geborgen omgeving
– Verschillende vormen van mediteren en het nut van een meditatie
– De Hartegroet
– De Tantrische ademhaling
– Tantrisch aanraakritueel
– Body Glide

Tijdsduur van de workshop is ca. 120 minuten inclusief kennismakingsgesprek en evaluatie na afloop. (120 minuten is een richtlijn, maar hou altijd rekening met een eventuele uitloop.)
Tarief € 180,-

Interactieve 4 handen massage
Een massage waarbij je op Tantrische wijze gemasseerd wordt, maar zelf ook de gelegenheid hebt om mee te mogen masseren. Uiteraard worden de persoonlijke grenzen vooraf besproken. De interactieve vierhanden massage is zowel mogelijk op een gerieflijke brede massagebank als op een futon op de grond.

Tijdsduur van de interactieve vierhanden massage is ca. 120 minuten. (120 minuten is een richtlijn, maar hou altijd rekening met een eventuele uitloop.)
Tarief € 180,-

Recensies
Onderstaande een aantal reacties die met toestemming van de afzender anoniem of voorzien van de voornaam, initialen en/of woonplaats mochten worden geplaatst.

Na de drempel om mezelf te laten verwennen direct een gevoel van opluchting bij de ontmoeting van Roshan. Een warme vriendelijke man die me snel op mijn gemak stelde. De kamer heerlijk op temperatuur met kaarsjes, zacht licht en fijne muziek en dan de mooi opgebouwde tantramassage… het overtrof mijn verwachtingen. Ongewoon genieten :-), een groot kado voor mezelf, echt blij mee!! I.
________________________________________________________________________
Hey Roshan, ik vond het echt heel fijn. Ik was heel benieuwd van te voren en keek er naar uit, maar vond het ook wel spannend hoor.
Maar jij hebt wel een gave om de sfeer veilig en vertrouwd te maken. Dat is echt fijn. Dan kan en durf ik me ook gewoon over te geven en ontspannen. Ook achteraf nu heb ik er een goed gevoel over.
Wat ik vanmiddag al aangaf is, dat ik me sedert ik een paar keer bij je ben geweest me beter in mijn vel voel zitten. Ik voel me vol zelfvertrouwen, zowel op werk als privé. Volgens mij straal ik dat ook uit, ook als vrouw, en krijg ook leuke reacties. Mannen zien me weer staan en laten dat ook weten. Echt leuk.
Ik heb dit veel te lang niet gevoeld zo. Jammer achteraf. Op mijn werk heb ik opeens meer en betere contacten.
Groet, A
________________________________________________________________________
Beste Roshan, de ervaring was onvergetelijk zoals ik ook al aangaf tijdens onze eerste kennismaking. Ik heb de tintelingen in mijn lichaam, die jouw handen en jouw warmte te weeg hebben gebracht, nog dagen gevoeld. Het heeft diepe indruk op mij gemaakt.
J
________________________________________________________________________
Namaste Roshan en ontzettend bedankt voor de werkelijk fantastische massage. Ik had het al een beetje zo ingeschat gezien mijn eigen ervaringen maar de anderhalf uur vlogen nog sneller voorbij dan ik had gedacht. En dat in een toestand van volkomen vertrouwde en liefdevolle aandacht van jou. Werkelijk onvoorstelbaar hoe je er moeiteloos in slaagde me volledig te ontspannen en te genieten van de flow van jouw tintelende en warme handen. Ik zweefde daarna naar huis, en dat gevoel bleef dagen lang aanwezig. En kan ik nog moeiteloos oproepen.
I A.
________________________________________________________________________
Het is twee weken geleden, maar nog iedere dag is er wel ergens een energiestroom, een moment van vreugde veroorzaakt door de geweldige tantra massage die ik van Roshan mocht ontvangen.
Het is een feest van ongedwongen streling, liefdevolle aanraking en vooral lange lijnen geweest. De massage is vanaf het eerste moment dat jouw hand mijn huid raakte tot en met het laatste moment één uitgesponnen, intensieve streling. Een naadloos verloop van het ontspannen raken tot een diepe ontspanning waarbij ik in een gevoel van oneindigheid kwam, zowel qua ruimte als tijd. De lichte desoriëntatie na afloop gold ook mijn tijdsbesef. Anderhalf uur, maar het voelt als tweeënhalf. Het ongedwongen en oprechte geven, heb ik ook ervaren tijdens het maken van de afspraak. Bedankt voor deze kennismaking met Tantra.
A.

Wil je een afspraak maken of meer info van Roshan persoonlijk?
Voor het 1e contact werken wij uitsluitend via het contactformulier.

Via dit contactformulier kun je vragen stellen, voorkeuren doorgeven, afspraken maken enz. KLIK HIER voor het contactformulier. Vermeld wel even de naam van de masseur/masseuse.

Wij garanderen je dat er absoluut discreet wordt omgegaan met dit formulier en je emailadres en eventuele telefoonnummer voor geen enkele andere zaken gebruikt zal worden dan enkel om je te informeren, te antwoorden op je vragen of afspraken te bevestigen.