Sophie: tantramassage regio Dordrecht

Sophie voor een Tantramassage in de regio Dordrecht

Over Sophie
Ik zie mezelf als een begeleider bij intimiteit en seksualiteit. Vanuit liefde faciliteer ik zodat jij liefde mag ervaren en laten doorstromen. Zodra liefde mag stromen, wordt je geraakt in je zijn. Ik ondersteun je in datgene wat liefde in je kan losmaken.

Bewust omgaan met seksuele energie is een belangrijke sleutel in het ontdekken van je eigen kracht. Ook is seksuele energie belangrijk om vrij en creatief met je leven om te gaan, zodat je voluit kan leven en volledig aanwezig kunt zijn. We verlangen naar liefde, maar zijn tegelijkertijd bang voor liefde.

“Bewust omgaan met seksuele energie is een belangrijke sleutel in het ontdekken van je eigen kracht.

Je ervaring met liefde of hoe jij dat definieert is bepalend hoe jij er nu mee omgaat. Dat kan betekenen dat jij je afsluit voor liefde, geen liefde in je leven kent of toelaat, of dat je vanuit verkeerde overweging een relatie in stand houd. Ook drama kan ontstaan omdat of doordat liefde en seksuele energie niet vrij in je kan stromen. De basis van het laten stromen van seksuele energie is zelf-liefde.

Ik kan je helpen bij de vraagstukken omtrent seksuele energie, relaties en zelf-liefde. Ook kan ik je begeleiden hoe jij met je levensenergie om kan gaan.

In ons leven leren we vooral met ons hoofd om te gaan, en staan we vrijwel niet stil wat ons lichaam kan ervaren. Daardoor zijn we ons minder bewust van de energie die in ons lichaam stroomt. Juist door je lichaam kan je energie voelen en ervaren. Wat jou helpt om je bewustzijn van je leven en je levensenergie te vergroten.

In de tantra massage ontvang je liefdevolle aanraking om je levensenergie te laten stromen. De stroming van vitale levensenergie maakt je vrij en ontspannen.
Deze massage is gericht op de doorstroming van jouw levensenergie, zodat jij helemaal verbonden bent met je lichaam en ziel. De massage leert je om jezelf ´vrij te geven´, de controle los te laten. Je hoeft alleen maar te genieten en te ontvangen. In de massage is er veel intimiteit en zachtheid. De aanraking is gericht op verbinding met jouw gevoel, jouw lichaam. Als er gevoelens vrij komen, ben ik daar om je daarin te begeleiden. Alles mag er zijn.

De massage is op een zachte matras op de grond. Tijdens deze massage zijn we bloot. Je hoeft niets te doen, alleen maar ontvangen. Er is geen gerichtheid op ejaculatie of hoogtepunt.
Vooraf bespreek ik met je het verloop van de massage en kan jij je vragen stellen. Prima als je vooraf je vragen via email of whatsapp wil stellen en informatie wil ontvangen.

De tantra massage is op afspraak en kan worden gereserveerd per email of per whats app. Heb je behoefte aan contact vooraf? Stuur dan even een bericht, zodat ik je kan antwoorden.

De massage duurt 1,5 uur en kost 150 euro.
Extra tijd is mogelijk, a.u.b dit vooraf bespreken.
Per half uur komt er 50 euro bij.

– Als dit je eerste tantra massage is, is het natuurlijk prima als je wil dat jij of ik een slip aanhoud. Dit bespreken we voor de massage.

 

Wil je een afspraak maken of meer info van Sophie persoonlijk?
Voor het 1e contact werken wij uitsluitend via het contactformulier.

Via dit contactformulier kun je vragen stellen, voorkeuren doorgeven, afspraken maken enz. KLIK HIER voor het contactformulier. Vermeld wel even de naam van de masseur/masseuse.

Wij garanderen je dat er absoluut discreet wordt omgegaan met dit formulier en je emailadres en eventuele telefoonnummer voor geen enkele andere zaken gebruikt zal worden dan enkel om je te informeren, te antwoorden op je vragen of afspraken te bevestigen.