Workshop tantramassage voor stellen

Privéworkshop sensuele tantramassage voor stellen

Deze workshop is speciaal voor stellen en alleen als je 18+ bent.

Massagehandschoene

De bedoeling van deze sensuele massage is om elkaars lichaam nog beter te leren kennen en aandacht te geven vanuit je volle liefde. Onder professionele begeleiding leren jullie in deze privé-workshop om elkaar met respect en vanuit liefde te masseren.

Vanuit je liefde voor je partner ga je met warme olie leren masseren. De massage is heel zacht en gericht op verbinding en liefdesstroming. Je gaat tijdens de massage ervaren hoe het voelt om echt aan te raken en aangeraakt te worden. Je gaat ervaren hoe het voelt om echt contact te maken met het lichaam van je partner. Aan elk deel van het lichaam wordt aandacht gegeven, zonder taboes, niets wordt overgeslagen.
De massage wordt heel langzaam opgebouwd naar een  Sensuele Tantrische massage.
Omdat het een prive-workshop is zijn jullie maar met z’n 2-en en is er verder niemand (behalve de begeleider) in de sfeervol ingerichte massageruimte aanwezig. Jullie kunnen dan in alle veiligheid en vrijheid samen genieten en stromen.

Nadat jullie in deze workshop hebben kunnen ervaren hoe het is om ECHT met elkaar in verbinding te gaan, staat niets jullie meer in de weg om samen te genieten van je eigen seksuele stroming en van elkaar.

De kosten voor deze privéworkshop zijn voor 2,5 uur 130 euro voor 2 personen en 3,5 uur 170 euro voor 2 personen.
Advies is om voor deze workshop voor 3,5 uur te kiezen.

CADEAUBON PRIVEWORKSHOP SENSUELE TANTRAMASSAGE BESTELLEN?  KLIK HIER!

Info of reactie kan via dit contactformulier.